Układy scalone

M

mr_cable

Guest
Witam wszystkich, jestem początkujący w dziedzinie elektroniki, słyszałem wiele o układy scalone .... Chcę wiedzieć jego teorii, zysk z tej technologii, everythg o nich .... tylko wiedzę ogólną, nie jest poważna sprawa ...... thx ...

Hi .. U powiedzieć ura początkujących .... Więc lepiej czytać czasopisma "Elektronika dla Ciebie (EFY)" To daje wiele u wglądu w podstawowe rzeczy os IC ..... i wszystkich innych aspektów związanych z dziedziny elektroniki ..... Również znaleźć na stronie spektrum ieee ...... U będzie poznać najnowsze technologie postęp www.spectrum.ieee.org

Nie wiem ur magazynu mówi o ... i dla ieee u powiedział jej temat najnowszych technologii, chcę wiedzieć tylko podstawy .....

można zwrócić się do jakiegokolwiek podręcznika z elektroniki i bardzo konkretnie "bebebop" ebook.

Myślę, że jeśli jesteś zainteresowany relly na tej beutiful słowo og projektowania układów scalonych, musisz uzyskać Serius na niego i rozpocząć readin dobrych rzeczy. Przez to znaczy dostać się kopię szary i książki Razavi i gwiazda przeczytać te

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back