Trening fizyczny projekt w Bangalore

L

lohi21

Guest
Dostałem mail od jednej z instytucji w Bangalore do treningu fizycznego projektowania. Zainteresowani mogą kontaktować się na asic.physicaldesign @ gmail.com Kiedy przeszły treści, to było dość niesamowite, ponieważ mogą one obejmować cały ASIC koniec pleców. Dobrzy przynoszących szczęście.

Instytut Krzemowej Systems oferuje bezpłatny VLSI Physical warsztaty projektu w celu zapewnienia szybkiego wglądu do PD metodologii korzystania Cadence narzędzi. Ten sklep praca skierowana jest przez profesjonalistów z branży z 16 + yrs doświadczeniem. Wymagania wstępne: Studenci z BE / B.Tech, ME / M.Tech w Electrical / elektronika / VLSI / Embedded z minimum 70% oraz kierownicy działów / profesor. Czas trwania: Dwa tygodnie Refundable Opłata rejestracyjna: R 3000 / - Data rozpoczęcia: 15 czerwca Miejsce: Instytut Silicon Systems piętro 1, działka nr 11, Shilpi Valley, Madhapur, Hyderabad. Znak ziemia: Image szpitale Lane. Prosimy o przekazanie tej wiadomości do swoich uczniów i CC do mnie. Kontakt: Id E-mail: info@siliconsys.in [url = http://www.siliconsys.in] Witamy w Instytucie Krzemowej Systems [/url] Dzięki, Giri Babu KV

Dla tych z Was, który poprosił mnie o numer telefonu prywatnie, Shashidhar +91-9731018373 ordinator Co Szkolenia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back