TI vs analogowe: Który z nich ma lepsze środowisko projektu?

C

chikoi_18

Guest
Która z tych dwóch producentów popularnych DSP ma lepsze środowisko projektowe dla programistów początkujących?

Powiedziałbym, że studio kompozytora Kodeks przewagę nad VDSP. VDSP daje RTOS darmo ... jeśli zważyć, że .....

Nie wiem ok. Analog Devices, ale pracował z procesorami TI za pomocą Code Composer Studio IDE i stwierdziła, że dość przyjazny dla użytkownika

Istnieje kilka terminów, w porównaniu Platformy. Myślę, że pod względem zużycia energii TI jest znacznie lepsza niż ADI. Theprocessors jak C55 z TI są dobre. ADi i nadal w procesie optymalizacji mocy. Ale na pewno ADI lepsze wsparcie i innych interfejsów. Pther mów jest pakietów oprogramowania .... ADi optymalizator jest znacznie lepiej niż firmy TI. istnieje jeszcze jedno. Chandresh

każdy z nich ma swoje zalety. CCS jest znacznie lepsza w porównaniu do odpowiadającej mu reklamy (jak słyszałem od ekspertów), mam używać CCS nie wizualne dsp co lubiłem jest wiedzy w miejscu TI, jak również szkolenia on-line. Powiedziałbym, że tylko skok w to, co kiedykolwiek u zasobów dostać. dun uzyskać wpływ na te stanowiska. pewnego dnia u'll wypełnić odpowiedź na to stanowisko. (Co kiedykolwiek u're narzędzie bardziej narażone na, u'll wrażenie, że łatwe)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back