THD S / H obwodu

M

manissri

Guest
jak i obliczyć THD próbki i przytrzymaj obwodów narzędzie kadencji rzeczywiście normalna procedura, jak wybrać netto oraz podjęcia szczególnych funkcji THD i działki. ale to jest ok z falą ciągłą oraz wzmacniacza. ale tu sygnał wejściowy jest próbą uzyskania w każdym cyklu zegara. więc trzeba obliczyć THD ... w tym zakresie. i proszę mi powiedzieć, jak mierzyć błąd wzmocnienia i nieliniowość i cokół błędu s / h układ w rytm .. i dokumentów na benchs testowy plese proszę wysłać do mnie .. i będzie naprawdę zobowiązany .. chodzi

Myślę, że do symulacji THD, można użyć "Fouriera" część z analogLib skontaktować się pomiędzy zaciskami wyjścia i GND i edytować plik modelu dla Fouriera. Po uruchomieniu analiza stanów przejściowych, to pokaże wynik THD.

Witam .. Ja pracuje na podobnych potrzebach problem obliczyć THD na wyjściu, każdy może dać trochę więcej detials o tym, jak edytować plik model tego składnika Fouriera?

Możesz użyć przykładowej funkcji w kalkulator. Uzyskać dane na matlab, a następnie zrobić FFT ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back