Temperatura bluetooth 24FJ

T

T-bug

Guest
Witam wszystkich. Tal tutaj. Jestem praktycznie bardzo nowe do uC. Więc Dostałem ten asgmt, kiedy: i) czujnik temperatury LM35 ii) LM358 wzmacniacz iii) PIC 24FJ128GA006 iv) LinkMatik 2,0 moduł Bluetooth v) SN754410 sterownika silnika celem jest wykrycie temperatury i sterowania za pomocą dc wentylatora. Ma PIC i bluetooth. Więc może transmitować dane na inny zestaw PIC z wentylatorem. Czy ktoś może zasugerować mi program w języku C, aby uruchomić aplikację w PIC?
69_1272530117.jpg
Schemat blokowy Bardzo dziękuję za pomoc:)

Witam, To nie jest tak łatwo po prostu zapisu-kod rodzaju zadania. To wymaga zrozumienia wielu elementów, takich jak czujnik temperatury, mikrokontroler, wzmacniacze, silnika itp. kierowcy i szczerze mówiąc, jest to trochę niesprawiedliwe, z wyjątkiem gotowy program wykonany c, zwłaszcza dla tego typu projekt. Proponuję, aby zrozumieć sprzętu z tych bloków przed rozpoczęciem części oprogramowania i zrozumieć mikrokontrolera, jak również. Jeśli szukasz na stronie internetowej, Microchip ma wystarczająco dużo uwagi aplikacji oraz przykładowe programy, aby zrozumieć, gdzie i jak zacząć. A kiedy znaleźliśmy żadnych trudności po uruchomieniu, ludzie są tutaj, aby Ci pomóc. okrzyki. wszystkiego najlepszego.

dzięki za scenę odpowiedź. Mam przeszedł komponenty i skonstruowane obwodu (wyciągnąć rękę) ... może później będę go w poszukiwaniu bardziej porady. Rite teraz jestem rozmycie o programie,: jak przypisać szpilki, czytać i przetwarzać wartości analogowe, itp. dzięki za propozycję. Postaram

dzięki za tę sugestię, cocoloco:) ale mój przełożony już przydzielono mnie do korzystania z tych modułów PIC i bluetooth. o to schemat Plz muszę podobne / odpowiednie przykład kodów. Wiem, że do czasu zapoznania się z programem, ale na razie, jest to jak szybko uruchomić dla mnie. Dziękuję bardzo za pomoc ur.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back