Tektronix 2430 użytkowników i Instrukcji serwisowej

F

Fragrance

Guest
Witam wszystkich Przyjaciół Kupiłem 2-szy strony 2430 zakres, jeżeli ktoś ma użytkownika i obsługi servcie dla tego modelu prosimy Fragrance odniesieniu do akcji

Mam instrukcję obsługi z 2215. Ale qhen widzę zasilacza w moim 2215. Jest różnica. I spalić C934, ale nie mogę znaleźć na schemacie. Ktoś dostał taki sam problem?

Mam kupić Tektronix 2430, ale nie mam żadnych instrukcji użytkownika, ktoś może mi pomóc? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minutach: [/color] [/size] I dont'have wiele poits do pobrania instrukcji napisali powyżej.

po kliknięciu na "lustro" przycisk powinien pozwalają na pobieranie ich bez punktu?

Zdaję sobie sprawę, 2445 mają problemy z U800 skanowania poziomego chip-2430 ma błędów diagnostycznych na włączyć w wielu badanych funkcje, to są trudne do naprawienia?

[Quote = mkbtam] To jest podręcznik użytkownika. [/Quote] Czy wiesz, gdzie mogę dostać instrukcję w języku niemieckim? Wielkie dzięki: D

Witaj, jestem bardzo pewny, że nigdy nie Tektronix wydał niemiecki instrukcji obsługi. Pozdrawiam, Frank

[Quote = FVM] Witaj, jestem bardzo pewny, że nigdy nie Tektronix wydał niemiecki instrukcji obsługi. Pozdrawiam, Frank [/quote] Dziękuję szczera! masz linka do angielskiego podręcznik użytkownika dla mnie proszę? i nie można pobrać na płycie, bo nie mają tak wiele punktów.

Witaj, 2430 instrukcja dostępna tutaj nie jest instrukcja obsługi, to w instrukcji obsługi, w tym schematy i listy części. Może być instrukcja jest dostępna gdzie indziej. Pozdrawiam, Frank

Witam, czy ktoś ma instrukcję obsługi w języku niemieckim? Z góry dziękuję, Uwe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back