technik optymalizacji

T

tachyons

Guest
Witam Wszystkich, 1) Jakie są różne techniki wykorzystywane przez narzędzie do optymalizacji naprawić setup / naruszenie posiadania? 2) Czy zastosowanie do wszystkich preCTS / postCTS / postRoute optymalizację? Jeśli nie, jak technik optymalizacyjnych różnią się w każdym etapie? Pozdrawiam tachiony

Witam ,............... siebie ....... enrique disuja ........ yourwellwisher .............. .... mam coś wielkiego .. i chciałem powiedzieć ............. czeka na ur Řepy .. [COLOR = "Silver"] [size = 1] --- ------- Post added at 08:50 ---------- Poprzedni post był na 08:49 ----------[/SIZE] [/color] Witam, ............... siebie ....... enrique disuja ......................... . mam coś wielkiego .. i chciałem powiedzieć ............. czeka na ur Řepy ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">------ ---- Post added at 08:51 ---------- Poprzedni post był na 08:50 ----------</span></span>
Witam, ... ............ ja ....... enrique disuja ........ yourwellwisher .................. i coś nowego .. i chciałem powiedzieć ............. czeka na ur Řepy ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Post added at 08:52 ---------- Poprzedni post był o 08:51 ----------</span></span>
Witam ,..... .......... siebie ....... enrique disuja ........ yourwellwisher .................. mam coś wielki .. i chciałem powiedzieć ............. czeka na Řepy ur ..

Setup .. spadek opóźnienie danych ścieżki ... trzymaj ścieżki danych wzrost opóźnienia ... setup .. wprowadzić przydatne pochylenie .. optymalizacji toru dane mogą być przez buforowanie, zmieniając siłę napędu, multi itp. technik vt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back