TEA1062

A

Andrea

Guest
Potrzebuję informacji o Philips TEA1062 na telefon PSTN (noty aplikacyjne, schematy, ...). Dzięki

Dlaczego po arkuszu? Oczywiście mam już to od mogę go znaleźć wszędzie w sieci. Do innych poważnych ludzi tam: czy ktoś ma "Zastosowanie podręcznika dla przewodowych systemów telekomunikacyjnych", Philips Databook IC03b w formie papierowej lub elecronic format? Każdy poważny informacji akcji o projektowaniu z TEA1062? Dzięki.

Mogę wysłać Ci praktyczny schemat z telefonu na tym IC, jeśli chcesz. Telefon posiada znak CE, mam gdzieś mierzonych parametrów z badań również. pool_77

I poszukiwali również dokument "IC03", powoduje, że arkusz powiedział, jak poniżej: "Więcej informacji o aplikacji można znaleźć w naszej publikacji" Aplikacje Podręcznik dla Wired systemów telekomunikacyjnych, IC03b ", numer 9397 750 00811". W celu określenia wartości RVA i R6. Dzięki za schemat

Resgrt Dzięki, mam tego pliku. Ale to, co dziwnego jest dalszych informacji, jaka została opisana na stronie 20 z arkusza danych.

U można umieścić dane w tym miejscu myślę, że link jest uszkodzenie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back