Tanner Narzędzia T-Spice Transient Analysis

E

Elyments

Guest
Witam, Próbuję pracy naszych pobór mocy filtra i stworzyli w solarium narzędzi L-Edit, ive zostały Zalecane jest wykonanie analizy nieustalonych zrobić to, ale ja dont naprawdę wiedzą, jak się do tego zabrać, moje doświadczenie z tego oprogramowania jest bardzo mała! Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc! Elyments

L-edit jest narzędziem układu. Czy masz schemat? T-przyprawa jest uruchamiane z netlist stworzone przez S-edit. Jeśli chcesz zrobić po układ symulacji trzeba "wyciąg" netlist z układu. Musisz przeczytać w instrukcji układ szczegóły netlist ekstrakcji i po układ symulacji. Nie mogę pomóc, ile ja mam tylko kiedykolwiek wersji trial Tanner. Keith

Witam, poszłam prosto z układu w L-Edit i wywożonych to T-Spice do symulacji. Czy ktoś ma żadnych poleceń przykład wykonać analiza stanów przejściowych w T-Spice do pracy na pobór mocy z moich filtr?

Zakładam, że jest to aktywny filtr. Musisz utworzyć na subcircuit go następnie dodać zasilaczy, sygnał wejściowy i obciążenia. Czy przemijające lub DC analizy i sondy prąd pobierany z zasilania. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back