Szukasz pracy dobrowolnie w dziedzinie analogowych / RF design

K

kkilambi

Guest
Cześć,

Jestem absolwentem student na Arizona State University realizujących Masters w departamencie elektrotechniki.Moja specjalizacja to Mieszany Signal Circuit Design.

Jestem bardzo zainteresowany pracą w dziedzinie analogowych / RF obwodów.

Moje kursach podczas mojej mocy-graduacyjnej wykonywania Elektroniki i Komunikacji inżynierii dała mi podstawy wiedzy w analogowe IC projektowania.

Mam uwzględniona kursy na analogowe i cyfrowe Circuit projektowania poprzez moje Masters do wzmocnienia podstaw Mam na Circuit Design.

Ponieważ jestem świeżych absolwentów,
chciałbym wolontariuszy do pracy.Ja nie oczekuje żadnych wynagrodzenia.Mój cel jest teraz zdobyć silną branży doświadczenie w dziedzinie projektowania obwodów analogowych.

Wierzę, że z mojej wiedzy zdobytej na kursach i doświadczenie w pracy na odpowiednich projektów, mogę się produktywnie do projektów jesteś przedsiębiorstwa.W załączeniu mój wznowić po więcej szczegółów.Dziękuję.

Krishna Kilambi

Mój adres e-mail jest kkilambi (at) asu.edu.
Mój numer telefonu to 480-258-7044

"123456" to nie tylko ciąg liczb pierwszych. Okazuje się, że to jedno z najczęściej używanych haseł w sieci. Specjaliści od bezpieczeństwa biją na alarm - większość internautów nie zdaje sobie sprawy, że dostęp do ich konta bankowego, serwisów społecznościowych i skrzynek mailowych jest zagrożony.

Read more...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back