Szukasz informacji na temat wzmacniacza klasy T

B

bijug007

Guest
Witam wszystkich, Gdzie mogę znaleźć informacje, szczegóły konstrukcji wzmacniacza klasy T? Dzięki.

"Klasa T" jest nazwą stworzony przez dział marketingu w tripath półprzewodnikowych. To jest taki sam jak klasy D. Można spojrzeć na tripath semicondutor stronie internetowej lub użyj google do wyszukiwania informacji na wzmacniacze klasy D.

Witam wszystkich (na pierwszym Przykro mi fory mój eanglish) Więc nie będę budować wzmacniacz w klasie T też. Ale mam problem ... W Polska nie mogę kupić tego tripath semicondutor Wymiary: (W przypadku, gdy pytam o coś w sklepie z tripath semicondutor to mam anserw:. "Nie mamy It" Może ty pomożesz mnie i powiedz mi, jak bardzo jest TAA4100A lub TDA2125A w Twój kraj

Nie ma polskiego dystrybutora wymienione na [url = http://www.tripath.com/cont_s_europe.htm] lista Tripath na dystrybutorów [/url]. Na stronie internetowej dystrybutora Wielkiej Brytanii mówi, że statek na całym świecie.

Przed przeczytaniem tego wyjaśnienia ode mnie: ja nie jestem uprzedzony do żadnego dostawcy lub wspieranie innych, to jest wyłącznie oparta na interakcji z konkretnego producenta. Trudno jest uzyskać informacje z tripath. Musiałem zrezygnować za pomocą ich części na projekt i przejść do innego dostawcy. Pomimo połączeń i wiadomości, kilka razy, nie było odpowiedzi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back