Szukasz Biznes Partnerzy.

3

3k

Guest
Cześć, jestem technicznego facet robi badania w dziedzinie łączności (RF komunikacji cyfrowej).Mam tu na myśli ten niektóre prace projektowe siebie jako SOHO.Dlatego jestem szukasz innych, którzy są zainteresowani, jak również.Dla tych, którzy są zainteresowani i mają pewne umiejętności zarządzania i marketingu, pls nie zawaha się przed spadkiem do mnie wiadomość prywatną.

Pamiętaj, że nie mam teraz każdy projekt w ręku.Ale chciałbym, aby omówić z tymi, którzy są zainteresowani, aby workout sposób kickoff.Pls
don't bother ten temat, jeśli myślisz, że jestem marzy, albo po prostu, aby funs.Dziękuję.

Obecnie Ja dokonuję komunikacji cyfrowej projektu, może wiem jakiego kraju jesteś pobyt?i idealny rynek terytoria?

Let me know kraju zamieszkania, a co ty myślisz, że możesz rzeczywiście zrobić w dziedzinie projektowania urządzeń telekomunikacyjnych takich jak telefony komórkowe.

Engr Fred:?:

hai wszystkich

ja jestem umieszczony w Mumbai (Bombaj), w india.mumbai znany jest jako finansowej stolicy Indii
wszystkich nowych produktów po raz pierwszy rozpoczęto w pierwszym Bombaj, ponieważ można dowiedzieć się wszystkich rodzajów customers.if jesteś intrested założyć firmę w Indie
możesz skontaktować się ze mną
(cdcll, i am waiting for your mail)
sun2ish (at) yahoo.com

sunish

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back