Szukam producenta (obudowy metalowe)

E

E-design

Guest
Szukasz solidnego producenta do produkcji broni proste obudowy blachy produktem elektronicznym. Obudowy wymagać cięcia laserem oraz malowania proszkowego. Proszę PM mnie, jeśli możesz pomóc.

Mogą pomóc więcej, jeśli określono, w jakim kraju czy kontynentu chcieliby Państwo znaleźć tych metalowców, oraz wskazanie ilości. Znam kilku blisko mnie, ale może ich transport nie-ekonomicznie przydatna.

Chciałbym najprawdopodobniej z Chin do ekonomicznych. Gdyby firmy w Chinach, ale z czasem ich jakość spadła (po nowym kierownictwem) zbyt wiele głupich błędów w niektórych pomieszczeniach oraz ogólną jakość wykończenia. Nigdy nie dotrzymali terminów dostaw albo obiecał. Cytat 3 tygodnie i dostarczyć w ciągu 2-3 miesięcy. Będzie kilkaset obudowy, aby rozpocząć i więcej, jeśli jakość jest do przyjęcia. Ktoś z tego forum już odpowiedział. Czy cytat po spojrzeniu na rysunki CAD. Hope to działa obecnie!

Witam Dean: To jest Julia, mieliśmy o współpracy kabla HDMI w 2009 roku, mam nadzieję że nie zapomnisz o mnie :). W tym obudowy metalowe, musiałem wysłać próbkę do Ciebie, ale nie otrzymujemy odpowiedzi. Jeśli to możliwe, Teraz z przyjemnością utrzymać naszą współpracę w przyszłości. Pozdrawiam Electronics Jou Julia Xin Limited

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back