Szukam montażu na płytce drukowanej w SK, CZ, HU

H

hot_chmock

Guest
HI to facet, szukam potencjał firmy PCB zgromadzenia w stanie złożyć PCB od 1-3 milionów sztuk rocznie (PCB średniej wielkości, SMD + klasycznego komponenty) utwardzania + doprowadziły lutowania bezołowiowego. Dzięki

Szanowny Panie: Zapraszamy do odwiedzenia naszej stronie internetowej pod adresem http://www.glocom.com.tw Nasza firma zajmuje się sprzedażą PCB od 1994 roku i oferujemy najlepszą jakość i cenę. Jeśli jesteś naprawdę ciekawe z naszego produktu, prosimy odwiedzić naszą stronę internetową lub napisz do mnie na gretzky99fan@yahoo.com . Następnie skontaktuję się z Tobą. Dziękuję

Może w kraju neightbors - Polska! Kiedy nasz Chinize Brothers daje obliczeń, a następnie odjąć 10% i zadzwoń do mnie! tel Otulak Teodor. +48 606-931-008 www.patron.net.pl Bądź szczęśliwy!

moja firma nie jakości produkcji / wytwarzania PCBA .... więc jeśli u chcą takich wymogów kontakt i może mnie: - Jestem jai .. mój e-mail id: snejainth@gmail.com ... ok dziękuję

Może także pomóc. Pls o napisanie maila na sztibi82 (at) yahoo.com.We z Rumunii. Ilość nie stanowi problemu. W celu dokładnego ofertę cenową proszę pisać bardziej szczegółowy opis.

Cześć, Jesteśmy Specjalizujemy się w montażu płytek drukowanych w Chinach, mamy również profesjonalne wyposażenia profesjonalistów produkcji. naszej firmy znajduje się w Chinach, jeśli intertested, proszę skontaktować się ze mną, dziękuję. Denise e-mail: skype denise2008@live.cn: denise7286
facet HI, w Szukam potencjał firmy PCB zgromadzenia w stanie złożyć PCB od 1-3 milionów sztuk rocznie (PCB średniej wielkości, SMD + klasyczny komponenty) utwardzania + doprowadziły lutowania bezołowiowego. Dzięki

Witam, Cieszę się, wiesz, jestem Sara, z Shenzhen w Chinach, jesteśmy profesjonalnym produkcji o PCB, fpc, PwC, jeśli chcesz możesz sprawdzić na naszej stronie www kingwin-pcb.com, potem zapraszamy na viste naszym zakładzie, na pewno może dostarczyć Państwu najlepsze produkty i najlepsze qualtiy Hope usług mamy możliwość estabalish długo stosunki handlowe z Państwem! Z poważaniem Sarah

Możesz poprosić o [url = http://www.celestica.com/Worldwide/Worldwide.aspx] Celestica [/url]: ich reputacja jest naprawdę dobra (ich klienci, znany na całym świecie):

Nazywam się Bill i od PROJEKTOWANIE TECH Electronics Co Ltd w Chinach, która jest dostawcą PCB i PCBA (OEM, ODM ). Mamy 2 pcb roślin, 1 i 2 SMT roślin projektowania domów. 1) 2 pcb rośliny mogą produkować 500 tysięcy metrów kwadratowych z 2-12 warstw z 4 mln w puste podpisania i produkcji 0,2 mm w otwór. 2) roślin 1. smt ma 4 linie dużych prędkości produkcji dziennej produkcji: 1.6 milionów chipów, które są kompatybilne z 0402 i rodzin BGA pacakge w różnych precyzyjnych elementów mikro. 3) zespół R & D projektowania domów jest 3 lekarzy, 8 kapitanów, 28 studentów i 5 Junior uczelni. Spodziewać się można znaleźć drogę do współpracy. Wszelkie pytania, proszę dać mi znać. Bill B.regards-Xu (Pan) Sales Manager -------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------- PROJEKTOWANIE TECH Electronics Co, LTD Dodaj: No.8309, 3F, Park Software, 16 Changjiang Road, New District, Wuxi, Jiangsu, Chiny. Tel :0086-510-81815570-8003 Fax :0086-510-85215510 M / P :0086-13814217566 E-mail: bill@globaldesigntech.com HTTP: / / www.globaldesigntech.com./ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------

Jesteśmy manufaktury montażu SMT, SMT montaż w telefonie Zalety ma 4 linie, 4 linie DIP montaż, 2 testowania linii, 2 naprawy linii. może dostarczyć OEM / ODM dla projektu PCBA. Zapraszamy Państwa do odwiedzenia naszej manufaktury. Z poważaniem, Dzięki i Rgds Bst! AndyChu / kierownik sprzedaży Toposen międzynarodowych elektronicznych ltd [url = http://www.szhyhkj.com ]?????| BGA | BGA | BGA | SMT | SMT | PCBA [/url] Dodaj:?? Anle parku przemysłowego, powiat Nanshan, miasto Shenzhen w Chinach. Tel :86-755-26977403 26977455 Telefon komórkowy :86-13266507190 Msn: andychuchina@hotmail.com anychuchina@gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back