Szukam bardzo tanie GLCD ze standardowym kontrolerem

S

SphinX

Guest
Salam, szukaj GLCD bardzo tanie (dowolnej rozdzielczości> 128x64) przy standardowym kontrolerze. Dziękuję bardzo

nie szukaj "lcd nokia" ... Jestem pewien, że jest tanie i łatwe rozwiązanie ...

Jeśli chcesz zamówić online sprawdzić tę stronę http://www.futurlec.com , najniższy koszt GLCD, że mają dla 128 x 64 jeden (24,9 $), a koszty wysyłki są bardzo niski tam, jego bardzo ładna strona ...

Jeśli szukasz GLCD naprawdę tanie, a następnie wybierz jedną z LCD telefonów komórkowych - są one bardzo tanie z powodu masowej produkcji. wersja BW jest ok. 3-5 $, kolor można znaleźć na 15-20 $. Wystarczy wybrać jeden, który opis zestawu poleceń jest dostępny w Internecie.

Salam Ace-X, gdzie mogę znaleźć Mobile LCD? Chcę kupić. Dzięki

Kupiłem kilka 128x64 GLCDs ok. 15 USD z Hongkongu w roku ubiegłym. szt. Min Myślę, że był 100szt.

[Quote = Sfinksa] Salam Ace-X, gdzie mogę znaleźć Mobile LCD? Chcę kupić. Dzięki [/quote] Wiem, że niektóre rosyjskie firmy, które sprzedają je, ale nie sądzę, że można wysłać je do Ciebie. Tak, chciałbym zaproponować Ci sprawdzić w serwisie eBay lub skontaktuj się z lokalnymi firmami naprawy telefonów komórkowych. Także, tu są dwa przydatne linki dla Ciebie o odbiór i pinout tych GLCD: h ** p: / / serdisplib.sourceforge.net / index.html h ** p: / / sandiding.tripod.com / Bertys.html Dobry Powodzenia i Happy NY! Ace-X.

bardzo ładne jednego, czynić u mieć cały arkusza danych, w tym relacje pin lcd

Są to obecnie czas, a przede wszystkim odstawić produkty, więc trzeba je kupić szybko i nie należy się spodziewać już je gdzieś znaleźć.

NookNikz sprzedają się bardzo dobrze GLCD. Futurlec są jego partnerzy.

Jeden LCD używaliśmy do produktu to $ 15/pc, ale z wbudowanym podwójnym HD61202 dot matrix LCD kontroler i podświetlenie. Może kontrolowane przez R / W za pośrednictwem magistrali uC. inny rodzaj LCD nie ma sterownika, ale ma dekodera. Użytkownik musi napędzać LCD z zewnętrznych kontrolerów. Cena to tylko około $ 7 do 8 dolarów. wygląda jak kawałek szkła.

co to jest adres strony z NookNikz GLCD
Przykro mi, teraz z zasobów GLCD. Czy tylko AVR Boards i wyświetlacz --------------------------------------- http : / / www.micro4you.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back