Szukaj Prosty i bezpłatny edytor płytek drukowanych

F

fede76pc

Guest
Witam wszystkich,. proszę nie być zraniony przez moje głupie pytanie. Gdzie mogę znaleźć proste i nawet darmowy edytor układu PCB? Chciałbym rozpocząć projektowanie prostych PCB i nie mam nie kupować żadnego profesjonalnego narzędzia CAD. Próbowałem darmowe narzędzie dla systemów Linux, ale kiedy on skompilowany na moim 7,3 RedHat dystrybucji wystąpił błąd więc nie byłem w stanie nawet spróbować. Są też inne darmowe narzędzia może dla Linuksa. W szczególności szukam narzędzie tha może uchwycić schemat, a następnie automatycznie wyodrębnić Układ PCB (nie będzie nie rysuje linie połączenia lub inne fizyczne rzeczy). Z góry dzięki

Cadsoftusa ( http://www.cadsoft.de/ ) oferuje produkt o nazwie "eaglecad". Nie wiem czy jest on również dostępny w języku angielskim. To jest bezpłatny (z niewielkimi ograniczeniami) do użytku niekomercyjnego. Pozdrowienia z Niemiec!

Słyszałem także, że możliwe jest przeniesienie tonera z papieru bezpośrednio do miedziowana pokładzie z metodą podobną do tej stosowanej na przenoszenie obrazów na t-shirt z żelaza. Czy ktoś słyszał to też? Przykro nam źle wątku

tak to jest możliwe, ale mój angielski jest bardzo zły wyjaśnić, jak, przepraszam. : Cry: PS spróbować znaleźć w google.

Spróbuj ExpressPCB z hxxp: / / www.expresspcb.com / ExpressPCBHtm / Download.htm i na prawdziwe drukowania w domu hxxp: / / www.robotroom.com / PCB.html x = t, dont, dlaczego.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back