SystemC nie pracuje w Visual Basic 2008 Express Edition

D

design_oriented

Guest
Hi Guys, Próbuję uzyskać SystemC pracy z Visual Basic 2008 Express Edition. Używam z instrukcjami w załączonym dokumencie. Pobrałem system-c 2.2.0 ze strony internetowej OSCI. Kiedy postępuj zgodnie z instrukcjami w podręczniku, to kliknij przycisk Dalej na ekranie Kreatora konwersji i Visual Basic mówi mi, że nie SystemC projektu załadowany i typ projektu (. Vcproj) nie jest obsługiwana przez tę wersję aplikacji. Czy to dlatego, że mam VB 2008 Express Edition? Jakie inne wersje VB (najlepiej bezpłatny) można używać? Dzięki. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 6 minutach: [/color] [/size] Ok Myślę, że to dlatego, że potrzeba Visual Studio. :)

Czy muszę używać tylko Visual Studio lub SystemC uruchomić w dowolnym gcc IDE jak powiedzieć Dev C + +?

Spójrz na załączonym tutorial, ale za pomocą MS VC + + Express Edition, Myślę, że bardzo podobne do IDE. Powodzenia

Witaj, gotowy do użycia SystemC jest dostępna dla mingw (devc + +). będzie użyteczny dla Ciebie? srizbf 22ndapril2010

Dzięki za link. Tak SystemC z DevC + + będą bardzo przydatne dla mnie. Czy możesz linka do tego? Wdzięczni za pomoc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back