Synteza i Structured ASIC

J

jelydonut

Guest
W przypadku kierowania zorganizowaną ASIC, czy istnieje plik technologia, która jest świadczona przez sprzedawcę lub w inny sposób dowiedzieć się, w przybliżeniu liczy bramy?

I'm doing SOC i chcieliby wiedzieć, co się liczy, są aktualnie zakończone modułów wiem, jakie miejsce mam dla mnie dostępne.

jelydonut

również są arkusze danych i inne informacje regaring .. FPGAale z ASIC sprzedawców wud muszą dostarczyć informacji podstawowych liczbę bramek i inne parametry są bardzo ważne z projektantem punktu widzenia ..
ASIC jest w pełni customed lub częściowo customed są one przeznaczone tylko przez użytkownika, a następnie w zależności od projektowania producent wydobywa produktu końcowego ..ASIC są mniej więcej takie jak IP ..coś w tym rodzaju ..u wud pewno wszystkie szczegóły includin plannin piętrze jeśli u kupił go od sprzedawcy ..

Z poważaniem,

"cant zrozumieć ur pytanie dokładnie. ur pytanie u chcą liczyć ur dziedzinie projektowania i liczbę bramek deisgn?jelydonut.
jeśli projekt u sturctured ASIC u muszą dać ok..proporcji do projektowania u do acceive optiumun obszar modułu ur informatyka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back