Symulacji obwodów za pomocą MWO

S

sekharareddy

Guest
Witam wszystkich, Czy ktoś może mi powiedzieć jak połączyć porty w MW biura do obwodu, który jest o Device-1: Odbiornik z różnicy impedancji 100Ω Device-2: Balun z 200Ω zrównoważonej impedancji 50Ω Impedancja niesymetryczne W tym przypadku uważam, że impedancji wartości Transceiver wystarczy. Proszę znaleźć dołączone S-parametr-1 pliku informacji. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=960555 # 960555 [/img]

Witaj sekharareddy, jestem z powrotem ... Istnieją dwa główne sposoby, aby wygenerować sygnały różnicowe w środowisku AWR projektu. Różnica między nimi jest naprawdę w topologii obwodu symulowane. W załączonym pliku PDF ... Podobne sposób cannect swoją S-parametrów pliku ... --- Manju ---

Witaj Manju, Dzięki za informacje. Mam symulowane MMconv i XFMRTAP jak na swoje dokumentu, jego fine.In pracy mojej impedancji różnicowego sprawa jest 100Ω i niesymetryczne impedancji 50Ω. Tak, chcę iść z XFMRTAP option.But w tym, nawet jeśli będę transformatora zwojowa jako 1 po obu stronach Dostaję wyników. Będę kontynuować przez zachowując współczynnik obrotów (po obu stronach) jak 1? Ponadto można u przebrnąć przez dokument wartości Impedancja My transceiver, mam podłączone powyżej? Czy mogą Państwo zaproponować mi jak postępować dalej w tej sprawie?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back