Sugestia dla końcowego projektu w roku kontroli

A

aizaz.hussain

Guest
hi everybody
Idę do fianl lat i im doing inżynierii elektronicznej więc muszę projekt końcowy roku w systemach sterowania. tak każdy organ mający pomysł i wyjaśnić ją i będzie thankfull dla wszystkich

Zaufaj mi, jeśli temat jest dla Ciebie interesująca bardziej będziesz confirtable pracujesz.Tak więc musimy znaleźć taki temat.Google i elektronicznego miejscach projektu są dobrym punktem startu.Są uczelnie, które deleguje swoich nazwach projekt, który jest również dobre.
Podam Ci kilka tematów, ale trzeba dokonać wyboru, aby rozpocząć podróż.
1 - linia po robot lub jakikolwiek inny projekt robota
2 - deffect maszyny znalezienie
3 - silny wiertarki
4 - automat malarstwo
5 - maszyny zawierających elementy po wybraniu pozycji maszyna kładzie wybranych otwarcia
6 - Bankomat
7 - automatyczny szachy
8 - inteligentny pył cleaner
.
.
.
Istnieje wiele

Sir thanx i bardzo podobna do idei wady znalezienie maszyny .. będzie u podobać się posyłać mi pewien związek z uniwersytetów, którzy wyświetlania swoich projektów i link będzie bardzo podziękować pełnej u .... także jeśli u mieć inne źródła plz posyłać ono do mnie

stwierdzenia wad może być dowolna
jesteś projektantem.
może to być:
kolor, materiał, otwory, długość, głębokość ....

po podjęciu decyzji znaleźć odpowiedni czujnik

Następnie można użyć przenośniki do walk obiektu na id uciekł wyrzucić i tak dalej
Możesz być kreatywnym jak chcesz.

Moje doradztwo jest wprowadzone niższe od dopuszczalnego poziomu masz termin do spełnienia, jeśli zakończone przed następnie dodać do niej.

przy okazji jeśli ktoś pomaga wciśnij przycisk pomógł lub po południu, dzięki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back