Student elektronicznej

A

afrasiab

Guest
Jestem studentem pol elektroniczny, ale ja dont znać o elektronicznych prosimy Gide mnie?

Co chcesz wiedzieć?
Twoje studiowania elektroniki więc nie można nauczyć się podstaw myślę?

Jeśli nigdy nie zrobiłem nic z jakiego rodzaju elektroniki, możesz natomiast z baterii 4,5 V, 2 żarówek 4.5V, niektórych przewodów i przełączników.

Postaraj się równoległy / szeregowy obwodów, przełączania i tak dalej.Wyszukiwanie w Internecie fysics.

Jeśli to co masz na myśli mogę wyciągnąć pewne schematy dla niego.

Basic Electronics Bernard Grob a następnie Electronics Zasada Albert Paul Malvino pomoże.

Pozdrowienia

Czytanie zacząć od urządzeń elektronicznych, Floyd.
Side-by-side również przeczytać Electronics Zasady, Malvino.

Przede wszystkim należy wiedzieć definicji elektronicznych ....Co to jest elektroniczny?

Moja rada jest tylko do łączenia się z tego wielkiego forum.

hi there,

to, co robiłem, gdy byłem nowy w elektronice ...

i zaangażowanych sobie elektronicznych zestawów projektów, a potem zacząłem pytać, jak są te rzeczy zrobić i jakie są czynniki uważane do wystąpienia z takich obwodów szczególności ...Oczywiście trzeba także nauczyć się podstaw DC i AC układów ...i wszystko będzie pochodzić nie zauważając, że jesteś teraz w stanie zaprojektować swój własny obwód ...czytanie książki powyżej pomoże Ci dużo ...

pozdrowienia

Co pan konkretnie szukasz?Co chcesz może wahać się od Electronics for Dummies do zaawansowanych projektów.

jest pertinenet odnieść ART elektroniki .. Biblia dla elektroniki ..., a także oddać wszystkie pytania tutaj

Cześć,
is highly recommended.

Tak Art of Electronics
jest wysoce zalecana.
for this book.

I chwycili ucznia Podręcznik
dla tej książki.

Każdy zainteresowany mogę przesłać.

Wiwaty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back