Stary zegar kwarcowy Greiner elektronika II

A

alpibucky

Guest
Witam, potrzebuję instrukcji obsługi i instrukcją obsługi tego instrumentu ławce zbudował w 1977 roku. Z poważaniem

Hi. Zdaję sobie sprawę, pisał kilka lat temu, ale jeśli trzeba jeszcze je, mam je. Jedynym problemem jest to, że są w języku francuskim ... lol. Post tutaj, czy możesz z nich korzystać. Dzięki, Mistrz strzelec

Witam. Zdaję sobie sprawę, pisał kilka lat temu, ale jeśli trzeba jeszcze je, mam je. Jedynym problemem jest to, że są w języku francuskim ... lol. Post tutaj, czy możesz z nich korzystać. Dzięki, Mistrz strzelec
Nie ma problemu z francuskim poważaniem języka,

Witam. Zdaję sobie sprawę, pisał kilka lat temu, ale jeśli trzeba jeszcze je, mam je. Jedynym problemem jest to, że są w języku francuskim ... lol. Post tutaj, czy możesz z nich korzystać. Dzięki, Master Gunner
Witam Mastergunner i alpibucky, jestem tu nowy i jest to mój pierwszy pisanie na tym forum. I desperatly potrzebujesz tej instrukcji dla Geiner kwarcowego zegara II. Jak mogę je mieć? Może być w języku francuskim. Możesz wysłać do mnie e-mailem lub są one wysłane na tym forum? Przepraszam i dziękuje z góry. Bosttik

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back