stałego prądu stałego napięcia

G

Guest

Guest
Hi all
Chcę projekt "stałego prądu stałego napięcia obwodu co daje stały prąd 1A i stałym napięciem 48V.
im new do tego. please help me out.

Wybrani użytkownicy Tak Taka otrzymują prezenty od operatora w ramach promocji <i>Dziękujemy, że jesteś z nami - dzień za darmo w Erze</i>.

Read more...

hmmm, co masz preferowane?AC lub DC?Myślę, że można kopać do serii obwody w projektowaniu regulatora napięcia.

ATS,
Regulator nie może być stałego prądu i stałego napięcia jednocześnie.Takie urządzenie może jedynie spełniać jej wymagań w 1 wartość oporu obciążenia.W twoim przypadku, to spełnia jego spec wytrzymywać obciążenie 48 omów.Można projektować regulator napięcia stałego, który bieżącego ogranicznika ustawiona na 1 Ampere lub stałego prądu, że regulator ma limitu napięcia (zgodności) z 48V.
Pozdrowienia,
Kral

próbujemy zrobić dobry regulator napięcia, wysoki prąd, a także który wspiera obciążenia linii zgodnie z wymogami ur.ja dont znać co u króla obciążenia będzie korzystać, ale według ur u obciążenia muszą projektu (jeżeli jest wymagana) obecny obwód ogranicznika.if u dont load potrzebę regulacji tzn. obciążenie ur ustala następnie ewentualnie u można uniknąć ogranicznik obwodu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back