D
drbizzarow
Guest
hi guys! kupować
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ok .. najpierw komplementów dobry projekt łapania innowacyjnych i oczu. Animacje wygląda dobrze. Ok .. następne przyjście na krytykę .. Gdy litery są podświetlone na matrycy, wygląda jak rozciągnięte. Długość elementów hali z jednej litery może zostać zwiększona. Pokaż swój projekt w Youtube jest tak jak pokazano to w zamkniętym pudełku. Istnieje wiele projektów, na Youtube. Jeśli jej projektu własnego, możesz dodać szczegóły, schematy, lub kodów, jeżeli mają zamiar podzielić się nic o tym samym. Albo to nie ma nic wspólnego z Mikrokontrolery lub wspomnianej sekcji forum, ale reklamy.hi guys! i zakończeniu niektórych części mojego doprowadziły mmd ...... potrzeba komentarzy od Ciebie Pozdrawiam chłopaków
Private dzielenie nie jest dozwolone na tym forum. Byłoby lepiej, jeśli akcja nic ogółu społeczeństwa.każdy jest mile widziany i PM do mnie jeśli masz jakieś pytanie odnośnie programowania i schematów. BTW to mmd jest oparta na PIC18f452. IT nie ma nic wspólnego z reklamowe
Jeśli twoje i 1001, twojego i innych projektów mają nic specjalnego. I tak .. my nie enetertain prywatną dzielenie tutaj. Jeśli jeszcze jej nie udostępnia żadnych szczegółów projektu, jego naturalny reklamy, a tym samym najbardziej się ona teraz ... [Color = "red"] [SIZE = "4"] Weź to jako pre-ostrzeżenie. Następnym razem widzę takie posty o "produkty", w regularnych forum bez szczegółów lub powiązanych plików, będziesz przestrzegał / zbanowany. [/Size] [/COLOR]i poznać ich ponad 1000 projektów mmd w was moja rurka jest 1001. IT nie ma nic wspólnego z reklamowe
w nie wiem dlaczego swepermoderator biorąc go tak osobiste CYTAT ......[/] Nie tylko SM, ale wielu z nas znajdzie się urażony.