Sprawdź moje 16X64 doprowadziły mmd:)

znowu się zaczyna ...... przez pomyłkę mam naciśnij dwa razy przycisk, .... to msg jest wysyłana dwa razy może b to dlaczego moderator del link ... ne sposoby Here We Go Again [url = http://www.youtube.com/watch?v=VAjkX-QueZI] YouTube - 16X64 doprowadziły matrycy [/url]

hi guys! i zakończeniu niektórych części mojego doprowadziły mmd ...... potrzeba komentarzy od Ciebie Pozdrawiam chłopaków
Ok .. najpierw komplementów dobry projekt łapania innowacyjnych i oczu. Animacje wygląda dobrze. Ok .. następne przyjście na krytykę .. Gdy litery są podświetlone na matrycy, wygląda jak rozciągnięte. Długość elementów hali z jednej litery może zostać zwiększona. Pokaż swój projekt w Youtube jest tak jak pokazano to w zamkniętym pudełku. Istnieje wiele projektów, na Youtube. Jeśli jej projektu własnego, możesz dodać szczegóły, schematy, lub kodów, jeżeli mają zamiar podzielić się nic o tym samym. Albo to nie ma nic wspólnego z Mikrokontrolery lub wspomnianej sekcji forum, ale reklamy.

tak to mój własny projekt!! jak przydzieleniu ludzie chcą to zrobić mmd mogą uzyskać pomysł o animacje itp. dotyczące col len i potraktować to jako sugestię, będę zaglądać wht mogę zrobić. wiem ich ponad 1000 projektów mmd w was moja rurka jest 1001. każdy jest mile widziany i PM do mnie jeśli masz jakieś pytanie odnośnie programowania i schematów. BTW to mmd jest oparta na PIC18f452. IT nie ma nic wspólnego z Reklama

każdy jest mile widziany i PM do mnie jeśli masz jakieś pytanie odnośnie programowania i schematów. BTW to mmd jest oparta na PIC18f452. IT nie ma nic wspólnego z reklamowe
Private dzielenie nie jest dozwolone na tym forum. Byłoby lepiej, jeśli akcja nic ogółu społeczeństwa.

i poznać ich ponad 1000 projektów mmd w was moja rurka jest 1001. IT nie ma nic wspólnego z reklamowe
Jeśli twoje i 1001, twojego i innych projektów mają nic specjalnego. I tak .. my nie enetertain prywatną dzielenie tutaj. Jeśli jeszcze jej nie udostępnia żadnych szczegółów projektu, jego naturalny reklamy, a tym samym najbardziej się ona teraz ... [Color = "red"] [SIZE = "4"] Weź to jako pre-ostrzeżenie. Następnym razem widzę takie posty o "produkty", w regularnych forum bez szczegółów lub powiązanych plików, będziesz przestrzegał / zbanowany. [/Size] [/COLOR]

Mam deleated moich wszystkich postów ..................... i jeśli nie masz enetertain prywatną udostępniania następnie zakończyć tę opcję.

w nie wiem dlaczego swepermoderator biorąc go tak osobiste ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back