Specyfikacja modelu materiał pochłaniający antenowe symulacji

M

man_arief

Guest
Potrzebuję materiał pochłaniający specyfikacji modelu (np. stała dielektryczna, przewodnictwo) dla mojej anteny symulacji. Czy ktoś wie specyfikacji materiału absorbera? Thx Before.Regards,

Istnieją różne rodzaje acjh materialnej absorbera o swoją własną charakterystykę, czyli ferrytowych załadowany i węgiel załadowany, więc nie jest możliwe, aby dać prostej odpowiedzi. Google dla absorbera mikrofalowego i spojrzeć na arkuszach danych dotyczących tego, co każdy z producentów ma w ofercie, informacje szukacie jest związany tam być. Peter

Chcę zaprojektować absorbera mikrofalowego przy bioceramicznych Jakie kryteria i parametry potrzebne przed chcemy zaprojektować absorbera mikrofalowej? Kto wie o rodzajach bioceramicznych?

Hej Jestem symulowanie absorbera załadowaną jamy oparciem anteny spirali HFSS. Proszę sugerować materiału absorbera, która jest obecna w HFSS biblioteki. Nie znajduje węgla w biblioteki, absorbera jest grafit, które mogą być użyte, o? Dzięki [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post dodany o 06:27 ---------- Poprzedni post był na 05:28 ---- ------ [/SIZE] [/COLOR] Hey Jak możemy zasymulować strukturę plastra miodu w HFSS? Jestem symulację jamy oparciem anteny spiralne i chcę plastra miodu absorbera (grafit) w jamie. Jak mogę uczynić strukturę plastra miodu? Dzięki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back