SKŁADANA DESIGN OPAMP kaskody .... WOBEC PROBLM W zniekształcający ...

A

ASHUTOSH RANE

Guest
Hi guys I AM PROJEKTOWANIE SKŁADANA OPAMP kaskody DLA PRZEŁĄCZONY KONDENSATOR ZASTOSOWANIA JESTEM WOBEC następujące problemy 1) zakłócenia PMOS M18 i M10, co powinno być CIRCUTARY DLA zniekształcający IT OR WAT I HAV DON jest prawidłowe .......... .............. SO PRZYPADEK NMOS M23, M24 TOO (CHECK przywiązanie do PIC KONSTRUKCJI) 2) NIE PMOS z wizyty kaskody JEST SATURATION ......... . SO JAK STOSOWAĆ PMOS w nasyceniu (prostokąt WYSTAWY PMOS OUT nasycenia)

Myślę, że mogę dać kilka wskazówek: 1. Obecne nastawienie dla dwóch najlepszych PMOS prądu (7 i 14) powinna być suma płynie prąd do wzmacniacza, a obwody kaskody odpoczynku. Ustawić tak aktualny, więc nie można dokonać tranzystorów w nasycenie. 2. Nawet można wpływać na obwody poprawnie, jak nie masz CMFB, twój układ nie uda, też. CMFB to musi w pełni niezróżnicowane. wzmacniacz. 3. Masz niskie napięcie zasilania (1.8V), więc prawdopodobnie należy użyć "kaskody prąd lustro" zamiast "zwykłego lustro prąd" dla obwodów kaskody. Możesz szukać "kaskody prąd lustro", jeśli nie wiesz o tym.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back