Silnik prądu stałego kontrola obrotów za pomocą PIC16F84A! Kod potrzebny

T

thecall

Guest
ktoś plz daj mi kod silnika prądu stałego sterowania za pomocą PIC16F84A plz odczytanie kodu i schemat obwodu plz hellppppppp

Nie używaj starożytnych 16F84, 16F628 jest nowoczesnym wymiany i sprzętu PWM moduł tworzenia prostych regulacji prędkości obrotowej silnika trywialne.

Wystarczy odwiedzić Microchip i co patrzeć na komentarze aplikacji. Jest wiele rzeczy na sterowanie silnikiem!

Oto projekt pracuję nad. Mogę dać ci schemat i plik HEX dla kodu mogę pomóc napisać własny: wink:

ktoś plz przesłać kompletny projekt ............. jej będzie wielką przysługę dla mnie

[Quote = thecall] ktoś plz przesłać kompletny projekt ............. jej będzie wielką przysługę dla mnie [/quote] Brzmi jak szkolnych. 16F84 jest słabo nadaje się do sterowania silnikiem, użyj zamiast PIC z PWM. PS nikt nie robi Ci przysługę, wykonując swoją pracę domową dla Ciebie.

PS Proszę się poszukiwania przed wysłaniem, widziałem i nawet pisał cały szczegóły, czego wymagających dość wcześniej ... po prostu szukali, a znajdziesz to ... Z poważaniem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back