silnik krokowy wybór dla danego obciążenia na jej temat.

K

khushi_123

Guest
Chcę napędu silnika krokowego dla mojego projektu ramię robota .. plz prowadzi mnie z kontroli układów .. i załączony schemat .. to będzie działać? .. też mi powiedzieć, jaki typ silnika jest odpowiedni .. jednobiegunowe lub dwubiegunowej? .. im nowy w tym pomóc .. ..

To zależy od obciążenia, które chcesz dojechać i wagi silnika ..... ogólnie dla rodzaju ramię robota z aplikacji .... SM15 z FDK będzie dobrym wyborem .... także jednobiegunowy silnik krokowy jest powszechnie dostępne ..... i kontroli mogą być dwukierunkowe bardzo łatwo w przypadku unipolarny silnik krokowy przez alterning sekwencji pobudzenia ... patrz - Powodzenia

im nie otrzymania pomysł, jak interfejs L297 z avr ATmega16 .. uprzejmie mi pomóc z kodem .. pomocy ..

Będę postu kod PIC18F2550 .... nie używam ATmega16 nawet nie mam łańcucha narzędzie, które zbyt ..... musisz zmodyfikować konfigurację że w związku z tym daje pomysł, jak pracować z silnik krokowy ..... Powodzenia

plzz powiedz mi będzie kierowcę, który mam dołączony pracy? .. to będzie działać bez interfejsów? .. im dołączenie do symulacji proteus .. ale jej nie działa .. mi w tym pomóc .. whats błąd? .. pomocy ..

nie jest to kod, który zrobiłem dla silnika krokowego z tranzystorem na przełączniki ..... można jedynie wskazówki z niego .... nie jestem pewien, że to będzie działać z IC, który powiedział ... trzeba zrobić kilka badań sterownik silnika krokowego ... Powodzenia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back