Silnik bezszczotkowy kontroler (BLDC) dla modelu elektrycznego samolotu

H

hadihf

Guest
Witam, Czy jest to dobry układ dla przedmiotem kontroler dostępny (nie jako zestaw, ale jako jako projekt DIY)? Pozdrawiam

Tak, alredy za to, ale Zaprogramowane Mega8 i PCB pochodzi od autora. Szukałem podstaw DIY. : D

Oto dobry kontroler DIY ale potrzebuję pomocy na temat programowania Tiny15 ...

Witam, Wreszcie prawdziwe DIY BLDC kontrolera: D .. bezszczotkowy i bezczujnikowe .. Pracuję nad PCB .. będzie po PCB, Schemat i kod + hex wkrótce. Wszelkie komentarze są powitanie. Pozdrawiam

To jest w fazie rozwoju ... ale powinno zadziałać ... może ktoś zrobić ładne płytki? Pozdrawiam

Ok o to kompletny projekt Cyclone Mini,: D: D: D 1 - E/a/g/l/e/4/1/1 plików (freeware) 2 - PDF-Schematic, PCB, Umieszczenie części, lista elementów 3-Postscript PCB 4-Hex Jeśli ciało sprawiają, że przede mną (jestem vvv powoli: cry:) pls powiedz mi. Pozdrawiam

Hi, bardzo dobre DIY regulator BL, które wielu ludzi próbuje .. znajduje się tutaj: D h ** p: / / home.versanet.de / ~ b-Konze /, a także ... h ** p: / / www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=200567 Pozdrawiam

hi iam szukasz 2000W sterownik silnika BLDC. może ktoś podzielić się swoimi pomysłami. Binu G

Jest to teren, w których stosowano cd rom bezszczotkowy silnik na helikopter model: h ** p: / / www.angelfire.com / blues / heli_project / brushless.htm

[Quote = Binu George] hi iam szukasz 2000W sterownik silnika BLDC. może ktoś podzielić się swoimi pomysłami. Binu G [/quote] Temat mówi "Model elektryczny statków powietrznych" od około 20 ~ 400 Watts Maksymalna.

Wiem, że to stary wątek, ale czy ktoś wie co się stało www.bldc.de? mam tylko pustą stronę. Chciałem spojrzeć na kod źródłowy mini cyklonu. Stóg

Dziękuję chłopaki, mam nadzieję, że wszystkie te informacje będą działać lepiej ........... : wink:

[Url = http://www.youtube.com/watch?v=bmKOuNQ8Ja4] YouTube - bezszczotkowy CD-ROM 3-fazowa regulacja prędkości silnika za pomocą wyższego rzędu przesuwne Controller Mode [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back