Schemat projektowania oprogramowania

D

dewingong

Guest
Do wszystkich,
Czy ktoś mógłby mi pomóc z oprogramowania tha pomoże mi mój projektowania układu.
niektóre rzeczy jak obwodzie drukowanym.

Zajrzyj Eagle!Demo jest bezpłatna, tylko na ograniczoną wielkość i 2-warstw, ale z tym można już sporo.Sprawdź na http://www.cadsoft.de/freeware.htm.Możesz także pobrać instrukcje na swojej stronie internetowej.

Miłej zabawy,
Pozdrowienia,

Loďc

Spróbuj Kicad

Bardzo dobry schematyczność i PCB oprogramowania.

http://iut-tice.ujf-grenoble.fr/cao/

Następnie kliknij na KiCad-2008-08-25c-final-WinXP_autoinstall.zip dla Windows zainstalować plik.Hope this helps!

cześć,

Spróbuj OrCAD jest bardzo dobre oprogramowanie.
Nie masz pewności, ale usłyszeliśmy, że jest wolny, ale nie jestem pewien.

Pozdrowienia,

Ricky

Cześć!

OrCAD jest bezpłatne, ale nie dużo używać jako freeware wersja jest ograniczona do dwóch 14-pin DIP pakietów i około 28 szpilek, według mojej najlepszej wiedzy!

EAGLE freeware jest znacznie lepiej - do wysokości połowy eurocard wielkości wzoru na dwóch warstwach.

Jeśli
jesteś dobry w podręczniku układ / trasy następnie Abacom's Sprint Layout 5,0 (o 28,50) jest warte rozważenia - to sprawia, że PCB do około 1m ˛ na górnych,
dolnych i dwóch warstw wewnętrznych.Ma niekorzyść wymaga netlist z schematyczny program though!

Należy również rozważyć Kicad, która jest licencją GNU freeware ale nie
jestem pewien jak dobra swoich bibliotek są!Nie zapomnij musisz OpenOffice (również GNU freeware) dla Kicad
w podręcznikach!

Jeśli możesz złapać kopię Elektor's Demo DVD (listopad 2005) lub kopia one opublikowane później (wrzesień 2008), jest również warto mieć!I może po tym, gdy jej przez OK forum rules!

Chris Williams

Pr0tel jest bardzo interresting narzędzia.Możesz go użyć do wygenerowania ostatecznej 3D rzeczywistym obraz ci obwodu.

Myślę, OrCAD, P * Otel protus, a nawet mogą być wykorzystane do projektowania schematyczne.W protus możliwe jest do symulacji w czasie rzeczywistym w obwodzie ....Vijayanarayana

Istnieje również Cadstar Express Zuken.

Myślę, że ma 300 pin ograniczenia, inne niż to pełny pakiet (myślę).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back