Schemat chciał - Oatley Electronics K055 6J6 przedwzmacniacza zawór!

A

anzic

Guest
Witam, jestem desperacko poszukuje kopię schemat zaworu zestaw przedwzmacniacza, że Australijska firma Oatley Electronics wydana w 1996 r., a Electronics Polska wyróżniona w 1996 roku. Używa 2 6J6 zawory jako przedwzmacniacz, który biegnie od niskiego napięcia. To był numer zestawu 055 i nie było k055.pdf dostępny na stronie internetowej, która jest teraz odszedł, które na schemacie w nim. Nawet kopię wydania Australia Electronics ponownie od września 1996 r. mogłoby być super. Maszyny Wayback nie wydaje się wskaźnik pdf załączników w tym czasie. Jeśli ktoś ma kopię, byłbym bardzo wdzięczny. Z poważaniem :), Anzic.

Hi Keith, zobaczyłem, że strony już jakiś czas temu i to głównie przerobione wersję zestawu Oatley, i nie wykazuje oryginalny schemat zasilania albo (12V do 60V falownik switch). Strona Oatley użyte do k055.pdf, ale cant wydają się go nigdzie znaleźć teraz. Dzięki tak mate. Będę nadal szukać, ale nie sądzę, uważam, że teraz ..... Anzic.

Dzięki Keith. Właśnie tam zarejestrowanych (Tak, nigdy nie widział, że niezwykle miejscu) i zobaczymy, czy ktoś ma kopię. Myślałem, że z pewnością musi być kopią pływających wokół gdzieś na sieci, ale to naprawdę nie zanikają niestety ... Cheers, Anzic.

Jasne! Bardzo pomocna facet na innym forum, że zeskanowaną kopię oryginalnego artykułu EA i uwagi Oatley. Niesamowite szczęście. :)

Cieszę się znalazł. Czy to na forum diyaudio? Keith

No faktycznie, to był Atomic forum komputera RPP wszystkich miejscach. Zdarzyło się, że ktoś zbudował jeden z tych zestawów tam lat temu i jeszcze w dokumentacji. :)

Kilka lat temu, Melbourne State Library miał kopie Electronics Polska z powrotem, kiedy to Radio, TV i muzyka. Nie wiem, czy jeszcze nie, ale warto byłoby spróbować, jeśli ktoś chce skopiować artykułów EA. Z pewnością są kopie Silicon Chip. Biblioteki państwo w kapitale othe może również przechowywać kopie, szczególnie w Sydney.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back