Rozważania uprzedzeń tranzystor

J

Jeekoky

Guest
Jestem studium książki, ale nadal mylone z uprzedzeń tranzystora. Czy mogą Państwo zaproponować jakieś dobre książki lub badania dokumentów o pełnej skali układów polaryzacji tranzystora z dogłębnej analizy?

[Quote = Jeekoky] Jestem studium książki, ale nadal mylone z uprzedzeń tranzystora. Czy mogą Państwo zaproponować jakieś dobre książki lub badania dokumentów o pełnej skali układów polaryzacji tranzystora z dogłębnej analizy? [/Quote] wrócić do czytania wprowadzające boook o elektronice

To jest zbyt skomplikowane chodzi tu, u musiał studiować książki. zasadniczo różne uprzedzenia u uzyskać różne warunki pracy, np. różne s-parametru tranzystorów. (RF)

[Quote = dumeHCM] wrócić do czytania wprowadzające boook o elektronice [/quote] rezystor emiter z kondensatorem obwodnicy działa dobrze w niskich częstotliwości, ale kiedy iść do RF, to ma problemy. Myślę, że kilka punktów, tak nie można otrzymać z podstawowych książek elektronicznych. Tak więc zgadzam się z tym Agilent Nots aplikacji - Uwagi Transistor mikrofalowe Odchylenie jest najlepszy materiał mogę znaleźć.

Myślę, że można użyć czegoś do symulacji, aby uzyskać pewne rzeczywiste praktyki.

Hi przeczytać tę książkę obwodu Rf teoria tworzenia i stosowania przez Reinhold Ludwig może pomóc ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back