Rozpoznawania odcisków palców .... potrzebują pomocy.!

S

SpellChainz

Guest
hi .... robię projekt na ODCISK UZNANIE KORZYSTANIE MATLAB .... im nowy matlab i po WUZHILI (99050056) pracy ... nie jestem wystarczająco dużo pomóc ... : Cry: i muszę trochę SIMPLE KODEMZRÓDŁOWYM do zrozumienia całego projektu, a wszystkie istotne informacje o każdym kroku w kodzie źródłowym plus Jak należy rozpocząć własną kod ???..... ba będzie bardzo pomocne i thnxx z gory ....

I został dołączony kod do papieru, a także poprosił o dokument stworzony przez niego.

Dzięki za kod. Pozwól mi go pobrać i dowiedzieć się, co jest w środku. Nadzieję, że to pomoże mi również. Wszystkiego najlepszego! : D

Cały proces powinien być akwizycji obrazu, korekcję obrazu, ekstrakcji cech i rozpoznawania obrazów. Pierwsze dwa etapy, co musisz wiedzieć o matlab, jak Matlab posiada wbudowaną funkcję do tych zadań. Można odwoływać się do plików pomocy. Do ekstrakcji cech, spróbuj badania jakieś papiery, i zdecydować, która metoda, której chcesz użyć. Zrozumieć ten algorytm i napisać kod Matlab. Dla uznania, również takie same, badania na temat metod, i zdecydować, które metody chcesz użyć, a następnie do kodowania.

Niż dużo w tym wsparcie post, zrobiłeś świetną robotę: D

http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/loadFile.do?objectId=4239&ref=rssfeed&id=mostDownloadedFiles
patrz wyżej danym miejscu o pomoc w system rozpoznawania odcisków palców ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back