req: arkusz danych i sterownika USB dla MT1389FE

P

proton

Guest
Witam, Czy soemeone ma MediaTek arkusza MT1389FE? Jest to układ używany dla graczy divx i również nielegalnych port usb. proton dzięki

Szukam Ta karta też. Mam tylko (w załączeniu) złom arkusza danych. O wewnętrzny port USB w ten układ, IMHO ten interfejs może być używana tylko jako kontroler hosta (pad USB, joystick, koło). W ten sposób DVD w domu mogą być użyte jako konsola do gier. Widziałem na jednym DVD Manta z tej funkcji. Niektóre nowsze 8883A ELTA (build z MT1389DE) mają negatywnego wpływu na PCB flex złącze taśmy, myślę, że do interfejsu USB pod PCB.

Mam DVD, wykorzystywane MT1389QE, a chip ma 216pins, który różni się z MT1389FE/DE 256pins. Każdy z nich ma podobne informacje na ten temat? Czy MT1389QE posiadają funkcję Divx? Dzięki.

Zastanawiam się, co stosunek PLL służy do konwersji 27MHz do 44,1 XO * 256 MCLK dla I2S. Muszę wiedzieć, to do budowania aplikacji audio, który jest synchroniczne. Oznacza to, że chcę postawić oscylatora odniesienia na DAC i czerpać z niego zegar 27MHz. W tym celu, że muszę wprowadzić PLL z odwrotnym stosunku. Borge

Witam, Czy ktoś pls zapewnić mi szczegółowy arkusz danych MT1389DE/EE tym parametrów elektrycznych i szczegóły techniczne? Prosimy powrócić jak najszybciej. Regds. Sunny Watts Skype: sunny.watts

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back