regulacji prędkości obrotowej silnika prądu stałego z wewnętrznej kontroli pętli prądowej

J

--jason--

Guest
może znam zalety i wady silnika prądu stałego z zewnętrznej pętli kontroli prędkości i wewnętrznej pętli prądowej sterowania? dowolny link informacje? Jest mi potrzebny do ukończenia mojego sprawozdania. Bardzo dziękuję!

Moment obrotowy ma ścisły związek z aktualnymi, więc pętli wewnętrznej reguluje moment obrotowy. Wartość zadana dla momentu obrotowego pochodzi z regulatora prędkości. Tak więc regulator prędkości prosi o moment potrzebne do utrzymania określonej prędkości. Podział pętli sterowania w etapach, jak ma to tę zaletę, że każda pętla może zostać zoptymalizowana na własne (jeżeli wewnętrznej pętli jest znacznie większa przepustowość niż zewnętrzna pętla). Należy ułatwić stworzenie stabilnego systemu.

Szanowni Państwo Chcę zapytać svhb co jest skutkiem przepustowość systemu, ponieważ nie wiem na ten temat przepustowości czy istnieje książka, która Dyskusja na ten temat proszę powiedz mi o tym. Dzięki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back