Redhat 9.0, Fedora i RedHat Enterprise

M

mesfet

Guest
Witam wszystkich, Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są różnice między redhat 9.0, Fedora i RedHat Enterprise? Mam zamiar zainstalować RedHata, ale nie wiem który z nich należy zainstalować. + MESFET

Witam, Próbowałem trudno zainstalować Cadence IC 5.0.33 na Linux Red Hat Enterprise AS 3.0, ale finaly, to zrezygnowałam. Teraz używam Mandrake 9.2 DVD Powerpack. Jest to łatwiejsze i obsługuje odczyt partycji NTFS .... Redh Hat 9.0 nie obsługuje ICH5R i SATA funkcji. Nie udało mi się uruchomić na moim dysku WD Raptor. Enterprise Red Hat AS 3.0 rozpoznaje ICH5 SATA dobrze. Nie próbowałem jeszcze Fedorę.

Zapomnij o Fedorę, słyszałem theres zbyt wiele problemów, aby zawracać sobie głowę. Tam graficznych problemy i niektóre narzędzia są kompletnie uszkodzony i nie działają w ogóle. IMO Its 2.6 kernal powodując Havok duntil kadencja kompiluje używając tego kernal problemy pozostaną.

Próbowałem fedora dla różnych narzędzi EDA, ale ma wiele problemów. Redaht 9,0 jest lepiej niż fedora

dlaczego nie wybrać redhat8.0, myślę, że jest stabilny dla większości eda. Proszę test!

Może RH 7,3 jest najlepszym wyborem, ponieważ większość producentów EDA dochodzić swoich produktów działa na tej platformie.

RH 7,2 jest określana przez producenta narzędzi. Pod RH9, C @ narzędzia denc_e nie może być zainstalowany bez zakłóceń. RH8 jest OK. Fedora jest OK. Nie znajduję duże kłopoty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back