Radio samochodowe devolopment kontrolowane ....

N

nirmal_rockin

Guest
Witam czy jest jakiś sposób do budowania bezprzewodowych tylne koło samochód napędzany oddzielne silniki dla dwóch tylnych kółek przy 24v akumulator .... pls pomocy Jestem w trybie pilnym, aby zakończyć ten ... dzięki ...

[Quote = nirmal_rockin] Witam czy jest jakiś sposób do budowania bezprzewodowych tylne koło samochód napędzany oddzielne silniki dla dwóch tylnych kółek przy 24v akumulator .... pls pomocy Jestem w trybie pilnym, aby zakończyć ten ... dzięki ...[/quote] Czy powołując się zbudować samochód zabawka lub prawdziwy samochód?

[Quote = pranam77] Czy powołując się zbudować samochód zabawka lub prawdziwy samochód? [/Quote] Nie autko faktycznie ..... Jestem Takin udział w konkursie robotyki w naszej uczelni. gdzie musimy pchać samochód przeciwnika do dołu .. , tak aby samochód potrzebuje dużo momentu obrotowego ... więc zdecydowałem się użyć dwóch 24v silniki ... Czy możesz mi pomóc, jak zaprojektować schemat dla samochodu .. Mam 27,5 MHz pilota .... pls pomoc jestem zupełnie nowy w elektronice ..... dzięki ...

To nie jest tak wymagają użycia 24 V. Możesz mieć dobry moment obrotowy nawet przy 6 V motoreduktory napędzane z 6 baterii woltów. Innym istotnym punktem jest zachowywanie dobrą przyczepność do powierzchni, oprócz momentu obrotowego. Powodzenia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back