Równanie do obliczenia mikropaskowej linii zasilającej

I

ice.deepcold

Guest
Witam, Czy jest równanie do obliczania linii zasilającej z prostokątnej ścieżki mikropaskowa albo na 50 lub 100 omów. Dziękuję bardzo

Oto dwa przykłady chemandy.com / kalkulatory / microstrip_transmission_line_calculator.htm chemandy.com/calculators/microstrip_transmission_line_calculator_IPC_2141.htm

dzięki ale czekam na coś, co formuły i chcę, aby obliczyć szerokość linii zasilającej nie patch kwadratowych. Dzięki

[Quote = ice.deepcold] dzięki ale czekam na coś, co formuły i chcę, aby obliczyć szerokość linii zasilającej nie patch kwadratowych. Dzięki [/quote] hi balanis teorii antena Thay książki, daje przykład problemu

Naprawdę! co częstotliwości u pomocą dla ur przykład?

[Quote = ice.deepcold] Naprawdę! co częstotliwości u pomocą dla ur przykład [/quote] 10GHz [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 4 minutach: [/color] [/size] [quote = ice.deepcold] Naprawdę! co częstotliwości u pomocą dla ur przykład? [/quote] jak znaleźć szerokość szczeliny powietrznej dla anteny partii pasz jakikolwiek sposób? lub formuły lub reguły uderzenie?

W jakiej części książki balanis jest wzór do obliczenia szerokości linii zasilającej. Dziękuję uuu

Sprawdź książkę Pożar w Inżynieria mikrofalowa, dowolne wydanie.

[Quote = ice.deepcold] W jakiej części książki balanis jest wzór do obliczenia szerokości linii zasilającej. Dziękuję uuu [/quote] Dział 14

Witaj Sundar, mam problem, który mówiłeś w balanis. Ale jak u obliczyć g12? bcoz wymagane lub obliczaniu punktu pasz.

hi balanis teorii antena Thay książki, daje przykład problemu jest to równanie ważne przez pół fali dipol anteny mikropaskowej?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back