Równania różnicowe Wniosek Podręcznik

V

vermuz

Guest
Ktoś wgraj podręcznik równań różniczkowych z Boundary-Value Problemy Dennis G. Zilla, Michael R. Cullen będzie naprawdę to doceniam. Mam do rozwiązań Boyce Diprima ale są one częścią książki, ale muszę użyć tekstu Dennis G Zilla `s, a ja naprawdę potrzebuję pomocy w pozyskiwaniu rozwiązań do tej książki. Będę bardzo wdzięczny. Czekamy na pozytywną odpowiedź.

[Quote = vermuz] Mam do rozwiązań Boyce Diprima cytatem ...[/] Hi! Jestem self-learning diff. equeations (brałam klasy 7 lat temu, ale zapomniał już) za pomocą Boyce $ DiPrima. Ale nie mam rozwiązania. Czy możesz, proszę umieszczać je? Dzięki!

Hi .. przede wszystkim: przepraszam .. Dont hav wat ur Szukam: S o rozwiązania, które mają u: to, że student lub instruktor obsługi rozwiązań?? wat wydanie to jest? 7 lub 8? plz pm do mnie jak najszybciej cuze I hav polował podręcznika instruktora przez długi czas ... i jest mi potrzebny w mojej "Matematyka 4" oczywiście 10x 4 ur help / / /

Chcę obsługi Rozwiązanie Zilla i Cullen, ale 3rd edition, która jest "Równania różniczkowe z problemów brzegowych"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back