Różnica zakończonego Singled zakończył [WAŻNE]

T

Tahar

Guest
Cześć chłopaki, to ostatnie kilka dni miałem po głowy: mamy różnicy OTA. i mamy ładne 1,5 flash bit ADC obwód, który działa z zakresu wejście [0,1 V] 1) Niektórzy ludzie z mojej grupy powiedział: Czy jest możliwe, aby pobrać prosty single ended OTA z pełni różnicową OTA? tak, że używamy tradycyjnego układu i nie ma głowy do korzystania z tej single ended wejście flash ADC. 2) Pozostałe grupy powiedział: Nie możemy też musimy stosować zróżnicowane struktury w pełni wszystkich obwodów od w pełni różnicy OTA oznacza wejście różnicowe i wyjście na whoel obwód, że jesteśmy buuilding. I w tym przypadku mamy myśleć o konwersji różnicowej zakończył wejście do jednego anded wejście z Ofset DC 0.5V. ok! ale jak to zrobić? (Bez stosowania transformatora lub Balun tutaj proszę) Proszę mi pomóc!!

Aby uzyskać najlepszą wydajność, należy zawsze odwoływać się do całości struktury różnicy. W tym przypadku, nawet jeśli wejście single-ended, zawsze można użyć pseudo-wejście różnicowe próbki i przytrzymaj etapie konwersji do wewnętrznej pełni sygnały różnicowe.

Dla procesu CMOS, układ różnicowy może odrzucić wiele hałasu podłoża i sugeruję, powinieneś zawsze używać w pełni układ różnicowy w projekcie. Jeśli wejście wyróżnić jeden koniec, możesz go do różnicy w pierwszym etapie. Yibin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back