Pytanie o Teflon i materiałów równoważnych

B

bkd

Guest
Witam Chcę kupić d5880 (duroid) (Dk = 2,2, Dt = 20 mil) Ale firma sugerują mnie kupić NY9220ST0508CHCH (Neltec SA Francja) zamiast (Dk. 2.20, Dt. 20mil, 1/2oz b / s) Cena jest tańsze (hafl). Ktoś Doewa doświadczenie na temat tego rodzaju rzeczy. Czy NY9220ST0508CHCH zastąpić d5880? Dziękujemy za Twój czas i pomoc

Problemy mogą wystąpić spadek 3 kategorie: 1) strat dielektrycznych. Można sprawdzić producenta karty, które powinny być dokładne. 2) Zmiany w produkcji. Czy to duży dom, ma dużo materiału forum? Jeśli tak to powinno być normalne. 3) siły huk Metal. Teflon jest trudno trzymać! Niektóre domy można trzymać miedzi lepiej teflon niż inne domy. Pobierz próbkę zarządu, że niektóre małe kwadraty, ciepła płyty do temperatury lutowania z żelaza i sprawdzić, czy klocki windy od razu. Porównaj to do duroid, którego zwykle używasz. Musisz dobrą przyczepność metalu dzisiaj jak klocki są coraz mniejsze każdego dnia!

Dziękuję za odpowiedzi. Mam zamiar ściśle współpracować z anteną z teflonu lub NY9220ST0508CHCH. Więc nie Teflon lub NY9220ST0508CHCH mają takie same właściwości w zakresie elektromagnetyzmu. Czy ktoś spróbować? Dziękujemy za Twój czas i pomoc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back