Pytanie O Flashs USB

K

kazimanwar

Guest
Witam .... i muszę podstawowe informacje o tym, jak dane można odczytać z flash USB ... rozumieniu pliku o nazwie i rozszerzenie np. plik obrazu znajduje się w pamięci flash USB ... jak ten plik jest podzielony na pamięci ... można zrobić liniowy wyszukać plik w pamięci, przez jego nazwę lub jej przedłużenie? ... moje podstawowe potrzeby są pliki graficzne, które mają być czytane z USB ... plzzz helppp ...

Witam!

Przede wszystkim, aby przeczytać flash USB, musisz Master kontroler USB (nie tyle obwodowej kontroler kontrolerów USB).

Po tym, należy wprowadzić FAT tabeli.Musisz przeczytać o tłuszczu tabeli wiedzieć jak to jest zapisane w pamięci flash.

Pozdrawiam,

thxx .... ale jeśli jestem przy pomocy kontrolera hosta, które mają już wbudowane w system FAT możliwości ... na przykład znalazłem vinculum VNC1L kontrolera hosta USB, które mogłyby direclty interfejs pamięci flash USB do mikrokontrolera, ale prob ... jest to, że jak czytać plików za pomocą mikrokontrolera ... naprawdę jestem trzeba czytać ni pliki graficzne muszą wiedzieć, jak czytać Rozmiar Nazwa i innych atrybutów plików z USB ... plz ... jestem w helpp pilną potrzebę ...

Witam!

Przeczytaj tłuszczu tabeli (w tłuszczu specyfikacje można zobaczyć, jak czytać tę rzeczy).W zależności od wykonania tłuszczu (FAT, FAT12, FAT16, FAT32 ...) trzeba czytać, ani anothers bloki ...

Microsoft w sieci Web można uzyskać FAT wymogi ...

zakresie,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back