Pytanie o dom statku w Chinach?

F

farhada

Guest
Cześć,
Nie jestem pewien, czy to jest właściwe forum dla PRÓBA takie pytania, ale jestem zamiar wysłać kilka płyt do domu pokładzie i najlepszy Znalazłem to:

http://ca.goldphoenixpcb.com/

Mają specjalne ceny dla 1-2 i 3-4 warstwy płyt, które jest bardzo atrakcyjna.Ale chciałbym zapytać, czy ktoś tu pracował z nimi wcześniej?

Mam 4 wzory chcę ich wysyłać, 3 małe 2-warstwy desek i jeden jest wysoce zintegrowane 4 później pokładzie ARM rozwoju FPGA.

Wszelkie komentarze są bardzo mile widziane.

Z pozdrowieniami,
/ Farhad

Spółka matka producenta PCB pokazuje link jest za duża firma.Jeśli spojrzeć na sprzęt pokazany na stronie, myślę, że są zdolne do wytwarzania dobrej jakości PCB.Prawdopodobnie można wysyłać je jeden wzór pierwszy zamiast 4 wzory.Jeśli jakość jest dobra, a następnie wysłać resztę.Proces ten powinien być bardzo krótki, jak to nasze zamówienie zostanie delievered przez FedEx lub UPS.Na koniec muszę przyznać, że oferta firmy jest naprawdę tanie.

Dzięki,
Mam już wysłał jednego z nich, ale chciałem po prostu być w kontakcie z ludźmi, którzy mogą ich wykorzystać przed, podczas gdy ja czekam na moje jednostki nadejść.

To zabawne, wysyłka do Irlandii jest 10 dolarów droższe niż w USA!Ale nawet, że warto.

BR,
/ Farhad

Pls update nas na tym forum Po uzyskaniu PCB.Pragniemy również, aby potwierdzić, czy jakości PCB wyprodukowane przez firmy jest dobra, czy nie.

Cześć,
I just got desek, wyglądają naprawdę dobrze.Dam więcej informaiton i obraz, kiedy mam więcej czasu.Będę deffinitely jej ponownym użyciem.Ich usługi były naprawdę szybkie i osób w Kanadzie były bardzo przyjazne.

BR,
/ Farhad

Hi Farhad,
Czy wiesz że istnieje minimalne zamówienie?Byłoby postaci odpowiedniej do wykorzystania ich do małych prototypy działają?

Dzięki!

pozdrowienia,
Scott

Hi Steve,
Yave specjalnej cenie, 89 USD (wzrosły go z 79) z bezpłatnej wysyłki US (Europa 10) do 155 m² inc zarządu.Na pokładzie 2-warstwy.

Robią oprzyrządowania i wycinania wyżywienie za darmo.
Jest to w najlepszej cenie można dostać w małych ilościach.Idealne dla prototypów, jak i małych serii (jak moje).

BR,
/ Farhad
Ostatnio edytowane przez farhada dniu 04 listopada 2004 22:38, edited 2 razy w sumie

Farhada Hi,

Kim się skontaktować, kiedy zapytał ich?
Istnieją co najmniej 3 adresy e-mail do kontaktu.
Dzięki
g579

Cześć,
Wystarczy wysłać wiadomość do sprzedaży (at) goldphoenixpcb.com i powrócą do ciebie dość szybko.

Można również użyć online, internetowy wiadomości, ale to wymaga czasu.e-mail jest dużo szybszy.

Ja działam na pokładzie więcej góry (4 warstwy) i zobaczyć, jak ich 4 warstwy wygląda.Będę wracać z informacjami o tym później, kiedy jestem zrobić.

BR,
/ Farhad

farhada napisał:

Cześć,

I just got desek, wyglądają naprawdę dobrze.
Dam więcej informaiton i obraz, kiedy mam więcej czasu.
Będę deffinitely jej ponownym użyciem.
Ich usługi były naprawdę szybkie i osób w Kanadzie były bardzo przyjazne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back