Pytania o reset przerzutnika i czas martwy w SG3525

Y

yschuang

Guest
Witam wszystkich mam pytania na SG3525. Mówi się, że zatrzask po komparatora zresetuje w każdym cyklu zegara. Ja jednak nie rozumiem, jak SG3525 może to zrobić. Nie ma innego pytanie o czas oczekiwania. W tym okresie, wyjścia będzie wyłączona. Ponownie, nadal nie wiem jak SG3525 może to zrobić. Chce ktoś może mi pomóc. http://www.ortodoxism.ro/datasheets/TelComSemiconductor/mXuwwxu.pdf

hi,
83_1167607158.JPG
pin 15 ref się, w zasadzie 5V na pin 6 i 5 do wejścia oscylatora, jeśli dasz częstotliwość z generatora funkcji a następnie połączyć na pin 3 to przerzutnika wyjściowego przełączyć z freq wkład pin 3 lub pin 5 i 6, ale zatrzask produkcji jest również uzależnione od wkładu komparatora

Witam Moje pytanie jest następujące: 1.W przypadku, gdy nie reset zatrzask i ustawić? W Ta lub Tb 2.During okres od Ta z Tb, która jest czas martwy, to wyjścia (PIN 11 i PIN14) wyłączyć? Myślę, że należy wyjść poza równocześnie podczas czas martwy według arkusza danych. Jednakże, po prostu nie rozumiem. 3. Co to jest zatrzask RS na tutaj i jak to działa?

[Quote = yschuang] Witam Moje pytanie jest następujące: 1.W przypadku, gdy nie reset zatrzask i ustawić? W Ta lub Tb 2.During okres od Ta z Tb, która jest czas martwy, to wyjścia (PIN 11 i PIN14) wyłączyć? Myślę, że należy wyjść poza równocześnie podczas czas martwy według arkusza danych. Jednakże, po prostu nie rozumiem. 3. Co to jest zatrzask RS na tutaj i jak to działa? [/Quote] 1 ........ kondensator na pin 8 używana do generowania opóźnień b / w pociągu impulsów na pin 14 i 11 2 ... ..... jest obliczana przez kapitalizacji na pin 8 3 ......... zasadzie RS - wejście zatrzask jest połączyć się z komparatora i wyjście zatrzasku jest połączony z wyjściem bramki OR (używaj jako switch), gdy napięcie na wejście odwracające jest większa niż noninverting wejścia wzmacniacz tak RS-zatrzask odpowiedzialne jest wysokie, lub bramy jest wyłączony viseversa ...... jeśli nie rozumiesz powiedz mi

3 ......... zasadzie RS - wejście zatrzask jest połączyć się z komparatora i wyjście zatrzasku jest połączony z wyjściem bramki OR (używany jako switch) Jaki rodzaj zatrzasku to jest? RS NAND zamka D Flip-Flop, taktowany Dzięki RS Latch

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back