puszka metalowa wszelki jeden współpracownik mi z desek TMS320C6000 dla DSP

M

Maged

Guest
Hi .......Czy wszelki jeden współpracownik mi żadnych informacji na temat th TMS320C6000 ...i DSP za pomocą tego mikrokontrolera ......Chcę dowiedzieć się jak mogę o tym Rada .....Będę go używać mojego Senior Design Project .........

hi ...
Jeśli chcesz pracować z DSP ... u może zakupić ..... DSK oraz u można pobrać Ralph chassiang książki ..... TMS320c6711 DSP za pomocą C. .... to jest bardzo dobra książka .. . więcej na ten temat można znaleźć w tym dziale w poprzednich tematach.Jest wiele informacji tutaj ....
cześć

Gdzie mogę znaleźć książki Chassing w sprawie DSK do pobrania ....
dziękuję

Się zastosować do niektórych wyszukiwanie pierwszy. Zamieściłem nie tak dawno wszystko to info!

Cześć,

DSP Applications Using C i TMS320C6x DSK

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=35127&highlight=dsp tms320c6x

Salam,
Sphinx

można go na stronie internetowej TI, można także użyć symulatora do rozpoczęcia

Najpierw wybrać procesor jak 62xx
Następnie poszukaj wymagane informacje na ti.com

Po drugie spróbuj Studio Edytor kodu, ponieważ jest to pakiet wykorzystywane do programowania procesorów Texas.

Po trzecie dostać zapoznania się ze szczegółami dotyczącymi języka C i instrukcji procesorów DSP

Pozdrowienia

Robin

hi, wyżywienie DSK rzeczywiście kosztuje dużo ua, beter do niektórych programów w niektórych tryb symulacji, a także trochę pomysł z Rulph Chassaing książki, mam wysłał książkę z poniższych przykładach proszę wziąć w dół.

Sprawdź daty wiadomość!Maged prawdopodobnie ukończył projekt i ukończył lat temu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back