Push Pull MOSFET?

B

bobytronic

Guest
Cześć,
(like the classical push pull with an NPN and PNP bipolar transistor) ???

Jak zaprojektować proste Push Pull z MOSFET
(jak klasyczny Push Pull z NPN i PNP tranzystora bipolarnego)?
and i want to use it to cancel the distorsion..

Na wkład,
mam opinie obecnych Amp op
i chcę go użyć, aby anulować distorsion ..

Pozdrowienia

Hello Bobytronic,

Rzuć okiem na tę aplikację irf Uwaga:

http://www.irf.com/technical-info/appnotes/an-948.pdf

Pozdrowienia,
Joe

Hi, tego typu struktura nie działa powyżej 100 kHz!i mam 4Mhz sygnał!

Pierwszy etap jest szybkie Amp op, a ja po prostu chcą mieć więcej obecnych na wyjściu.Tak, myślę, a może użyć prostego MOSFET Push Pull w ouput Amp op i negatywną opinię na wejście AMP op wyłączyć distorsion!Ale nie wiem jak tego wzór Push Pull!Pozdrowienia

Czy potrzebujesz tej sprawie do projektowania układów lub korzystania descrete komponentów?
Here's what I think można zrobić dla on-chip design.Nie masz wyjścia swoich op-amp.Weź go i przesłać je poprzez:
1) jeden NMOS adherent źródła - na poziomie przesunięcie go w dół;
2) jeden PMO sourse adherent - do poziomu przesunięcia go do góry;
Po sourse naśladowców masz push-pull MOST etapie NMOST na górze i na dole PMOST.Podłącz NMOST brama wyjście PMO źródło adherent i PMOST bramę do wyjścia z NMOS adherent źródła.To powinno działać, ale prawdopodobnie wymaga dostosowania do meczu bramy źródła napięcia.Nie jestem pewien ale jeśli masz umieścić zwrotne wokół wszystkiego, czy tylko wokół opamp.Jeśli wstawisz aroun całego schemacie należy zwracać szczególną uwagę na problemy ze stabilnością.Od tej konfiguracji nie spodziewają się uzyskać wyższe otwartej pętli zyskać, ale na pewno wprowadzi więcej biegunów i ponieważ Twoja opamp jest szybkie może dojść do braku dominującej słupy, które są bliskie lub nawet przed jedności-gain częstotliwości.

Cześć,

możesz wysłać nieco schematyczne proszę,
ja nie rozumiem pierwszego etapu!

Dzięki!

Sugeruję potrzebujesz Schmit wywołać wejściowego etapu.

Here it is.
Przepraszamy, ale musisz logowania w celu wyświetlenia tego zajęcia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back