Pspice lub Multisim2000 jaki jest Twój recommandation?

L

LTG

Guest
Cześć,

W mojej pracy planujemy zakup elektronicznego programu symulacyjnego.Wiem, że są do znanych programów: Pspice i Multisim2000.

Jest to trudne dla nas do wyboru.Niektórzy faceci mają Multisim2000, inne preferują Pspice.

Czy Pspice i użytkownika Multisim2000 podziel swoje cenne opinie o mnie, dlaczego mam Pspice wyboru lub Multisim2000?I daj mi jakieś wytyczne, jak wybór tych programów.

Z góry dziękujemy!
Z pozdrowieniami,
LTG

Niedawno media poinformowały o sklepie internetowym Euro-24.com.pl, który inkasuje pieniądze, ale nie realizuje zamówień. W serwisie Opineo.pl klienci publikowali pełne emocji wpisy, prześcigając się w ostrzeżeniach przed zakupami w tym sklepie. Sprawą zajęła się policja, ale strona internetowa Euro-24.com.pl wciąż jest aktywna.

Read more...

Cześć

Przede wszystkim, myślę, że trzeba poprosić o ocenę obu wersji oprogramowania do porównania schemat chwytania i prędkości symulacji samego schematu.

Po drugie, spróbuj porównać bibliotek oprogramowanie i dostępność modeli elementów użyć najczęściej.

Po trzecie, spróbuj uzyskać informacje na temat tworzenia własnych modeli witch części nie są w bibliotece standardowej wyposażony zarówno oprogramowania.

Po czwarte, myślę, że wsparcie ze strony dostawcy każdego oprogramowania jest ważna, poprzez dobre strony internetowej z działu FAQ, forum użytkowników, wytyczne na temat sposobu korzystania z oprogramowania i oczywiście dobrej infolinii.Używam Pspice do 10 lat i jestem zadowolony dla wszystkich czterech punktów.

Hope this will help you.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back