przychodzącej

A

Adil Israr

Guest
Hi Friends,
I wymagają trochę pomóc od ciebie ludzie.Chcę wiedzieć, że gdy mamy przychodzące
i wychodzące wiadomości SMS lub w GSM, swego rodzaju sygnały są przekazywane lub otrzymane, jakie są te sygnały?Proszę mi pomóc, jeśli masz jakiekolwiek związane dokument lub falowych plz akcji ze mną.

THANKS

hai,
Pytanie nie jest clear.can umieścić w odpowiedniej formie, tak, że mogę pomóc.

Gdy otrzymamy lub dokonywać żadnych połączeń w pobliżu radia lub telewizji, zwykle mamy usłyszeć rodzaju sygnały? Są sygnały zakłócenia, jeśli tak to jakie?Sygnały te są przydatne w tworzeniu dowolnego urządzenia?

cześć

nazywamy tego typu sygnałów "hałas"

zakłóceń jest whn i słyszą inne połączenie z innego komórkowych w ur własny telefon komórkowy

to happends somedays

whn ur rozmawiać z przyjacielem w ur komórkowych
i u usłyszeć inny głos z inną osobąlub somtimes whn znajomego zwraca u ur komórkowej oraz u peack do telefonu i słuchać

somone indziejo rodzaj hałasu

I geuss że awgn hałasu

oznacza additif wahit gaussien hałasna temat ostatnich qst

i dont know

ale myślę, że być może tak

Chyba te sygnały radiowe częstotliwości transmisji sygnałów, a tego rodzaju transmisja pewno wykrywalną
i przydatne w bugging lub z innych aplikacji.
Nie są one hałasu sygnałów modulowanych, ale sygnały, które po otrzymaniu przez odbiornik convereted oryginalnych sygnałów po demodulujące.

Myślałem, że byli u talking about

sygnałów, które słyszymy, gdy otrzymamy lub wszelkie połączenia pobliżu radia lub telewizji

didnt u oznacza to??

ur jeśli mówisz ingerencji jest to coś innego

Ja nie oznacza, że te same sygnały, które zwykle usłyszeć z głośników telewizora lub radia głośniki gdy mamy połączenia albo nawiązywać połączenia.
Myślę, że te sygnały są modulowane sygnały, które podczas połączenia głosowego z częstotliwości radiowych w pobliżu telewizora lub utworzyć zakłóceń.Te same sygnały arenot hałas lub zakłóceń.

Myślę, że powinieneś wiedzieć na temat komend AT dowolnego modułu GSM.

Użyj Google za zestaw komend AT.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back