Przetwarzanie obrazu i wideo w FPGA

C

cbtarunjai87

Guest
Witam wszystkich ... am Tarun leci mój ostatni rok w technologii b Telekomunikacja w Vellore Tamil Nadu Indie mój tytuł projektu jest "czujność kierowcy i wykrywania alkoholu za pomocą FPGA" i hv napisany kod do wykrywania oko w MATLAB-ie ... i potrzebę wdrożenia algorytmu w FPGA (Altera Cyclone II Rozwoju zarządu) ... ButFPGA nie obsługuje kodu MATLAB ... jest jakieś oprogramowanie tat przekształca kody MATLAB do kodów Verilog skutecznie? możemy przetworzyć obrazu i wideo w Verilog? i wud być wdzięczny, gdyby każdy, kto daje mi rozwiązanie jak najszybciej: cry:

hi wgraj swój wynik w froum. jest to bardzo interesujące tytuł

Matlab kod jest przekształcany w VHDL za pomocą Generator System. Ale do tego potrzebujesz tej samej wersji Xilinx ISE, System Generator, MATLAB. Vikas Pozdrawiam

ya dzięki za odpowiedzi ... Czy system Generator konwersji MATLAB VHDL tylko? Czy to nie konwertować MATLAB w Verilog? i hv zakończeniu kod MATLAB tylko dla obrazu ... tak czy inaczej spróbuję go wysłać! [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 2 minutach: [/color] [/size] dzięki Vikas wiele ... ale y do Xilinx potrzeba v? gdzi można pobrać generator z systemu? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 6 minutach: [/color] [/size] hi dmk miejscu u dał mi dint wypracować ... mówi "temat lub post nie istnieje (został usunięty)" wat zostało w tat link??

Niestety, wygląda na to i zrobił coś nie tak. Oto link: http://www.edaboard.com/download.php?id=129303 Jeśli nie można pobrać, to mogę przesłać go dla Ciebie. Książka jest Recipes Design for FPGA, 2007. Rozdział 5: obrazy i High Speed ​​Processing CH6: Embedded Procesory CH13: prosty interfejs VGA Ta książka może być na pulpicie odniesienia dla naukowców, którzy korzystają z Field Programmable Gate Array (FPGA) jako platformy sprzętowej wyboru projektu z VHDL.

Ya dzięki dmk ... Bede sprawdzić de związek n następnie msg u. .. W drodze de, którzy s de autor książki de tat u wymienionych w ur odpowiedzi? Czy u przesłać mi e mail również? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 18 sekund: [/color] [/size] Ya dzięki dmk ... Bede sprawdzić de związek n następnie msg u. .. W drodze de, którzy s de autor książki de tat u wymienionych w ur odpowiedzi? Czy u przesłać mi e mail również? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 minutach: [/color] [/size] ostatnia dmk pytanie ... Czy obraz procesu przeciwko w Verilog? Cos i hv tylko do odczytu Verilog ... I nie hv czytać vhdl!

Czy mogłabyś proszę wysłać link ponownie, ponieważ chcę go nessary. dzięki

dimiter_98@yahoo.com Autor książki jest Peter Wilson. Nie pracuję z Verilog, przepraszam. Tak czy inaczej, powinno być możliwe do processinig wideo i zdjęć w Verilog, too. Oba mają bardzo podobne możliwości na. Jakie łącze masz na myśli?

hi dmk ... Sprawdziłem link tat u dał mi ... ale dis s tat wyskakuje komunikat "Przepraszamy, ale nie masz uprawnień, aby zobaczyć lub pobrać załącznik" ... wats tam link tat może mi pomóc?

Witam, Cóż, po prostu idź do Załączniki i wyszukać nazwę: Przepisy Design for FPGA [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 2 minutach: [/color] [/size] Oto zawartość, z rozdz. 5: Rozdział 5 obrazy oraz szybkie przetwarzanie 45 Wprowadzenie 45 Łącze aparatu interfejs 46 interfejsu sprzętowego 46 Przepustowości 47 wzór Bayer 47 Wymagania dotyczące pamięci 48 Wprowadzenie 49 Określanie interfejsów 51 Definiowanie najwyższym poziomie projektu 51 definicji bloków systemu i interfejsy 52 Ogólnie rozkład systemu 52 Mysz i klawiatura 52 interfejsów Interfejs pamięci 53 interfejs wyświetlacza: VGA 53 interfejs CameraLink 54 Interfejs PC [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 4 minutach: [/color] [/size] Tutaj jest ciągła. z Ch.13: Rozdział 13 Proste VGA Interface 161 Wprowadzenie 161 Podstawowe terminy 162 pikseli analogowe zmienne: ilości 193 Równania w VHDL-AMS 194 VHDL-AMS przykład 194 źródło napięcia stałego 194 Rezystor 195 Równania różniczkowe w VHDL-AMS 196 różnych sygnałów modelowania z VHDL-AMS 197 Podstawowy model przełącznika 201 Podstawowe VHDL-AMS modelu komparatora 202 Wiele modelowania domeny 204

Witam, nie wiem dlaczego nie jest możliwe, aby pobrać plik. Oto link ponownie (właśnie próbowałem): http://www.edaboard.com/download2.php?id=129303 Jeśli nie możesz go pobrać agai, przejdź do: Edaboard.com Strona Główna-> ebooks EDA Upload / Download i Szukaj Recipes. Powinieneś go znaleźć. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 2 minutach: [/color] [/size] Jeśli nie można pobrać go ponownie, wyślij mi wiadomość - będzie można ją pobrać w inne miejsce i umieścić link.

hi dmk .. de samego błędu został wyświetlony ponownie ... może u przesłać go ponownie lub u przesłać ebook de do mojego id poczty mojego id mail cbtarunjai87@gmail.com dzięki jeszcze raz ...:|

Hi wyślę jeden link do ur ID mail. Sprawdź stamtąd i Kliknij na pomoc

hej tam cbtarunjai87, jestem nowym członkiem na blogu i jestem bardzo zainteresowany ur topic.Please postu kod Matlab do bloga, lub e-mail do mnie na michaelkasolia@gmail.com . Am robi podobne projekt

Hi możesz przesłać książkę do mnie? mój adres e-mail jest flyloner (at) gmail.com thx

Witam, Czy moglibyście przesłać tę książkę dla mnie, jak również? Mój e-mail jest cust.software (AT) gmail.com Dzięki z góry!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back