przesłuchów w liniach sprzężonych mikropaskowych

P

peter-gr

Guest
Czy ktoś wie jak zmniejszyć przesłuchy pomiędzy sprzężonych linii mikropaskowych? Chcę jeśli to możliwe jakiś IEEE publikacje na ten temat., 1.Gazizov, "Far-end redukcja przesłuchów w dielektryku dwuwarstwowy łączy" transakcja IEEE o kompatybilności elektromagnetycznej, tom 43, nr 4, pp.566-572, 2001. 2. B.Edged, F.Mernyei, I.Novak i P.Bajor "Redukcja przesłuchów daleko-end na sprzężoną mikropaskowej PCB interkonektów," Instrumentacja IEEE i Technology Conference pomiarów, obj. 1, s. 287-290, 1994 3.I.Novak, B. Eged i L.Hatvani "Pomiar i symulacja przesłuchów redukcji przez dyskretnych discontinuitesalong sprzężonych śladów PCB," Transakcja IEEE na Instrumentation i pomiarów, vol.43, nr 2, s. 170-175, 1994

Jeszcze jedna publikacja chcę jest: I.Novak, B-ach i L.Hatvani, "Pomiar przez analizatora wektorowego i symulacji przesłuchów redukcji na płytkach drukowanych z dodatkowymi śladami centrum" IEEE Technology Conference Instrumentation i wycena, pp.269- 274,1993. Dziękuję tou bardzo za pomoc z góry! peterpsomos

Jestem w wielkiej potrzebie powyższej publications.I chcę zapytać, czy ktoś ma lub może znaleźć je wysłać je do me.I trzeba je jak najszybciej. Serdecznie dziękujemy za peterpsomos pomocy

Książka szybkie łącze propagacji sygnału przez Johnsona i Graham wchodzić szczegółowo w tej sprawie. Generalnie zwiększenie odległości śledzenia i dwukrotnie zakończyć linię.

Książka prof Bahl w mikropaskowej opisuje ten rodzaj Cele wprowadzanych.

I sugerują, że myślę, że można umieścić pokóje ślad pomiędzy mikropaskowej do impove izolacji.

Może więcej szczęścia jeśli u umieścić go w dobrym forum kiedy prosisz o I / EE / e publikacjach. Więcej ludzi z dostępem otworzy ur messeage jeśli umieścisz Wymagany: I / E / E / e papier w temat. Cheers, Element7k [quote = peterpsomos] Jestem w wielkiej potrzebie powyższej publications.I chcę zapytać, czy ktoś ma lub może znaleźć je wysłać je do me.I trzeba je jak najszybciej. Serdecznie dziękujemy za peterpsomos pomocy [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back